Itt a nyár és a meleg, de talán még nincs késő nekiállni berendezni a kültéri nappalit és napozni egyet. A kerti napozóágyakon mindez könnyedén megvalósítható, hiszen amellett, hogy stílusos kiegészítői a kertnek, komfortosak, sok mindenre használhatóak.
A szabadtéri aktív pihenés mellett ugyanis néha szükség van arra, hogy csak feküdjünk és szívjunk egy kis friss levegőt, belélegezzük a nyári illatokat. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy miért éri meg a kerti napozóágy az udvaron!

Pihenjünk odakint!

Amikor már eléggé meleg van, és a hőmérséklet elérte a 25 fokot, akkor bizony egyre többen döntenek úgy, hogy kimennek egy kicsit napozni, amíg nincsen nagy forróság. A kellemes időjárásban felüdülés kikapcsolódni, hiszen így valamennyire kiszakadhatunk a hétköznapokból és a folyamatos rohanásból.

A Kulteributorok.hu kerti napozóágyai remek lehetőséget adnak arra, hogy bármikor úgy döntsünk, kifekszünk a napra süttetni magunkat. Ezek a bútorok remek szolgálatot tehetnek, hiszen mind stílusban, mind méretben rengeteg típus közül válogathatunk otthonra.

Kizárólag ízlés kérdése, hogy végül melyik formavilág tetszik meg, és melyiket vásároljuk meg otthonra. Nem mindenki látja szívesen ugyanazt a terméket a teraszon és az udvaron. A műanyag változatokon kívül lehetőség van azonban fémvázas és műrattan napozóágyakat választani, így biztosan megtalálhatjuk a megfelelő típust. A napkanapék pedig talán még jobb megoldásnak bizonyulhatnak, ha árnyékolásra is szükség lenne.

Melyik kerti napozóágy a legjobb?

A kültéri pihenőknek több típusa van, hiszen anyagban és méretben is eltérnek egymástól. Egyesek tartósabbak, azonban több ápolásra van szükségük, így talán a műrattan az, ami minden otthonban megállja a helyét.

Ennek tisztításával ugyanis nem kell órákat törődni, nem kell hozzá sem vegyszer, sem ápoló. Karbantartásuk abból áll, hogy néha letöröljük vagy leslagoljuk őket, így nem marad rajtuk meg a por. Megfelelő gondozással pedig évekig hű társak lehetnek a mindennapokban.

Ha szeretjük a mediterrán hangulatot, akkor egyértelmű, hogy a Successo szett lesz a legjobb választás. Ehhez tartozik kettő ágy és egy kisebb asztal, így az ital tárolásának kérdése is megoldott. A dekoratív modellel könnyedén elérhető a déli hangulat, amihez minőség és tartósság társul. Jól tűri az UV-t és az esőt egyaránt.

Mikor jobb megoldás a napkanapé?

Akadnak olyanok, akik inkább a napkanapé mellett döntenek. De vajon miért? Mivel ezek más igényt elégítenek ki, ráadásul a színválasztékuk is hatalmas, így nem gond ebből sem egyedi darabot beszerezni.

Az esztétikus és tartós anyagból gyártott, szövet ülőfelülettel ellátott verziók nagyon kényelmesek, használhatóak az udvaron, de akár a kert eldugottabb részén is. Nagy előnyük a víztaszító anyag, így nincs szükség fedett részre ahhoz, hogy elhelyezzük azt az udvar egyik sarkában. Ezeken ráadásul egy plusz napernyő található, így nem fog a szemünkbe sütni a nap, sokkal komfortosabban érezhetjük magunkat a forró hőségben.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

searchbar.hu - 2022 július - LinkMarketing - 1

A SEO alapjai

Ha rendelkezel weboldallal, vagy éppen most tervezel létrehozni egyet, akkor bizonyára nem ismertetlen fogalom számodra a SEO (search engine optimization).

Nincs több cikk