Szereted a kígyós ékszereket?

Minden nőnek vannak az ékszerekkel kapcsolatban preferenciái. Van, aki csak az aranyat, van, aki csak az ezüstöt hajlandó viselni. Megint mások irtóznak a formáktól, és inkább csak a “sima” nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat és gyűrűket részesítik előnyben, de van példa ennek a teljes fordítottjára is.
Sok hölgy rendelkezik kabalaállattal, kedvenc motívummal, amit viselve sokkal magabiztosabban mozog, és jobban érzi magát a bőrében. Ezek a motívumok nem csak ruhákban és táskákon köszönnek vissza, hanem az ékszereken is!
Egyeseknek ez a minta a kígyó, ami minden ékszerükről visszaköszön, ahogy erre az Ékszerkirály csapata is felhívta a figyelmünket.

A gonosz kígyó

Ádám és Éva óta tudjuk, hogy a kígyók bajkeverők. Sok mesében, mondában vagy regényben bukkannak fel a kígyók, nem éppen pozitív szerepben.
Érezted már te is valaha magad úgy, hogy egy-egy történet kapcsán a gonosznak titulált kígyót agyon tudtad volna csapni? Vagy épp ellenkezőleg, inkább megszeretgetted volna, hogy ezt a számkivetett létet kompenzáld?
A nagyszerű hír, hogy kígyók nem csupán a gonoszt szimbolizálják, így mindjárt tisztábban látod majd te is, hogy miért is szereted viselni!
Jóllehet sok modern mesében jut neki a gaztevő, ravasz és kétszínű szerep, azért ez nem volt mindig így. Már az ókorban is a letisztult tudatállapotot is jelképezte, így csak azok viselhettek kígyós ékszert, akik elérték ezt az állapotot.

A jó kígyó

Hirdetések
Mert a kígyó nem csupán a rossz jele, sőt, épp ellenkezőleg!
A kígyó szimbolizálja az életet, az élet folytonosságát. Azáltal, ahogy levedli a bőrét, az újjászületés, az átalakulás és a halhatatlanság szimbólumává vált. Nem csoda, hogy annyira vonzódsz a kígyós ékszerekhez, ugye?
Azt mondják, a nők rendkívül erősek, hatalmas bennük a túlélési ösztön, és időről időre képesek teljesen megújulni. Fantasztikus teremtő erővel bírnak, gondoljunk csak arra, hogy életet adnak és házakat varázsolnak otthonokká!

Ha a fentiek rád is igazak, akkor valóban érdemes megfontolni, hogy beszerezz néhány kígyós ékszert az Ékszerkirály ezüst kiegészítőinek kínálatából!

Mutasd meg bátran a világnak, hogy ki vagy te, mit tartasz magadról, és úgy egyáltalán mi számít neked az életben! Ezt pedig egy ütős kígyós ékszer viselésével könnyedén elérheted!

Viseld bátran, amit csak szeretnél!

A fentiek fényében a legfontosabb tanácsunk az, hogy olyan ékszereket viselj, amiket szívesen tudsz magadon. Amiket akár egy második bőr, olyan természetesen tudsz hordani!
Hiába veszel magadon erőszakot, és hordasz olyan ékszereket, amiket a külvilág elvár tőled, ha az nem a te világod, érezhető lesz a megjelenéseden, hogy valami nem klappol.
A mai világban már jóval elfogadóbbak az emberek, kevesebb illemszabály vonatkozik férfira és nőre egyaránt, így ha te úgy döntesz, hogy kígyókat viselve érzed magad igazán elemedben, akkor nosza, rajta, tárazz be a kígyókból, és légy mindig önmagad!

Top sztorik a rovatból

https-__www.petissimo.hu_ - 2022 január - Cikk4

A leggyakrabban előforduló kutyabetegségek

Nincs is annál kétségbeejtőbb, mint amikor mindig vidám és aktív négylábúnk levert, rosszul érzi magát, és nincs étvágya. Ezek a tünetek valamilyen betegségre utalhatnak, amelyet mindenképpen azonnal ajánlott kivizsgáltatni állatorvos segítségével.

https-__ezone.hu_ - 2022 január - Cikk1

Ezt jó, ha tudod a routerekről, wifi jelerősítőkről

Életünk ma már az internet köré szerveződik, okoseszközeink igénylik a kapcsolatot, a jelet, így ma már az új építésű lakásokban, intézményekben, irodaházakban, közlekedési eszközökön, de egyre több közterületen is az alapfelszereltség részét jelentik a routerek, wifi jelerősítők.

https___kanape.net_ - 2022 január - Cikk4

Miért jó ötlet egy bőr kanapé beszerzése?

Az ülőgarnitúrák sokféle formában, méretben és anyagban kaphatók, így amikor a tökéletes kanapét keressük a nappalinkba vagy az ideális fotelt, amely hangulatos teret varázsol a pincénkbe, könnyen előfordulhat, hogy hiába próbálkozunk, nem találjuk a megfelelőt.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet