Követem Élet + Stílus Kim Kardashian a jobb börtönreformért harcol: újabb amerikait szabadított...

Kim Kardashian a jobb börtönreformért harcol: újabb amerikait szabadított ki a rácsok mögül

Promóció

Bármennyire hihetetlen, Kim Kardashian, aki egykor valóságshow-sztárként mutatta be mindennapi életét a nézőknek, komolyabb ügyekkel szeretne foglalkoznia jövőben. Egyik ilyen ügy az amerikai börtönreform, amelynek köszönhetően a napokban egy újabb rab láthatta viszont rég nem látott családját.

Promóció
- Advertisement -

Kim Kardashianról nemrég derült ki, hogy ügyvédi álmokat dédelget, amelyet komolyan is gondolt. Olyannyira, hogy beiratkozott egy gyakornoki programra San Franciscóban. Kaliforniában ugyanis egyetemi diploma nélkül is van lehetőség ügyvédi munkát folytatni, ha valaki elvégez egy 4 éves gyakornoki programot.

Talán erre mondják: gazdagok és okosak? / Fotó: Inside Edition

Kardashian pedig nem arról híres, hogy megmondják neki, mit kezdjen ambícióival. Már tanulmányai elején elkezdte megreformálni az amerikai börtöntörvényt. Aki ennek utánaolvas, rájön, hogy tényleg lenne mit megreformálni. Kicsit nehéz komolyan venni egy olyan nőt, aki Instagramon éli az életét, és nem probléma számára, hogy meghökkentse az embereket. Ettől függetlenül törekvései nem hiábavalók, ami érdemel némi tiszteletet.

Kim Kardashian és Kanye West cipőstandokkal gyűjtöttek egy mentális egészséggel foglalkozó jótékonysági szervezetnek

Kim Kardashian a Twitteren jelentette be, Kanye Westtel és családjukkal az -szal együttműködésben Yeezy cipőket árulnak az Egyesült Államok különböző helyszínein felállított standoknál. A projekt célja az volt, hogy váratlan helyeken hozzon össze embereket és családokat. Our YEEZY stand Minden bevétel egy amerikai szervezet javára ment.

A sztár nemrégiben kiszabadította a 62 éves Alice Marie Johnsont, aki 20 évet töltött a rácsok mögött. Idén májusban pedig ügyvédje segítségével segített a Miamiban élő Jeffreynek, aki 22 év után újra találkozhatott családjával. Jeffrey alacsony fokú kábítószer-ügyek miatt ült börtönben, de Kimnek, és egyesek szerint a sztár hatalmas vagyonának köszönhetően most felszabadult a vádak alól. A helyzet valamilyen szinten disztopikus, és sokan bírálták Kardashian jogi tanulmányait, de reménykedjünk, hogy jól fogja használni őket a jövőben.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3