Kim Kardashian és Kanye West cipőstandokkal gyűjtöttek egy mentális egészséggel foglalkozó jótékonysági szervezetnek

A limonádé standok mindenkinek ismerősek lehetnek az amerikai filmekből. Általában gyerekek árusítanak üdítőt a házaik előtt némi plusz zsebpénzért. Kim Kardashian és Kanye West csavart egyet az elképzelésen: limonádé helyett cipőket árultak, és a pénzt nem zsebre tették, hanem jótékony célra fordították, írja a Dazeddigital.

Kim Kardashian a Twitteren jelentette be, Kanye Westtel és családjukkal az Adidas-szal együttműködésben Yeezy cipőket árulnak az Egyesült Államok különböző helyszínein felállított standoknál. A projekt célja az volt, hogy váratlan helyeken hozzon össze embereket és családokat.

No Title

Our YEEZY stand pic.twitter.com/fXHAnAuFli

Minden bevétel egy amerikai szervezet javára ment. A National Alliance on Mental Illness az Egyesült Államok legnagyobb mentális egészséggel foglalkozó jótékonysági szervezet. A cipőstandok bevételével pedig hozzájárultak ahhoz, hogy a mentális betegségek által érintettek milliói boldogabb életet élhessenek.

Kanye Westnek megvan a véleménye a mentális betegségekről

Kanye West épp Twitteren kritizálta Drake-t. A tweetek között kifejtette a véleményét a mentális egészségről is. Az amerikai rapper már egy ideje nyitottan beszél saját tapasztalatairól, most is ez történt. Kanye elmagyarázta, mentális betegségének köszönhetően elsőkézből tudhatja, a társadalom leírja a mentálhigiénés problémákkal küzdőket. Gyakran őrültnek titulálják őket, kétségbe vonják a szavukat, relevanciájukat.


A kezdeményezés már csak azért is jó ötletnek tűnik, mert általa olyanok is hozzájuthattak a Yeezy cipőkhöz, akik túl messze laknak a nagyvárosoktól ahhoz, hogy beszerezhessék. És még egy nemes ügyet is támogathatnak.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból