Követem Élet + Stílus Kim Kardashian és Kanye West cipőstandokkal gyűjtöttek egy mentális...

Kim Kardashian és Kanye West cipőstandokkal gyűjtöttek egy mentális egészséggel foglalkozó jótékonysági szervezetnek

Promóció

A limonádé standok mindenkinek ismerősek lehetnek az amerikai filmekből. Általában gyerekek árusítanak üdítőt a házaik előtt némi plusz zsebpénzért. Kim Kardashian és Kanye West csavart egyet az elképzelésen: limonádé helyett cipőket árultak, és a pénzt nem zsebre tették, hanem jótékony célra fordították, írja a Dazeddigital.

Promóció
- Advertisement -

Kim Kardashian a Twitteren jelentette be, Kanye Westtel és családjukkal az Adidas-szal együttműködésben Yeezy cipőket árulnak az Egyesült Államok különböző helyszínein felállított standoknál. A projekt célja az volt, hogy váratlan helyeken hozzon össze embereket és családokat.

Kim Kardashian West on Twitter

Our YEEZY stand

Minden bevétel egy amerikai szervezet javára ment. A National Alliance on Mental Illness az Egyesült Államok legnagyobb mentális egészséggel foglalkozó jótékonysági szervezet. A cipőstandok bevételével pedig hozzájárultak ahhoz, hogy a mentális betegségek által érintettek milliói boldogabb életet élhessenek.

Kanye Westnek megvan a véleménye a mentális betegségekről

Kanye West épp Twitteren kritizálta Drake-t. A tweetek között kifejtette a véleményét a mentális egészségről is. Az amerikai rapper már egy ideje nyitottan beszél saját tapasztalatairól, most is ez történt. Kanye elmagyarázta, mentális betegségének köszönhetően elsőkézből tudhatja, a társadalom leírja a mentálhigiénés problémákkal küzdőket. Gyakran őrültnek titulálják őket, kétségbe vonják a szavukat, relevanciájukat.


A kezdeményezés már csak azért is jó ötletnek tűnik, mert általa olyanok is hozzájuthattak a Yeezy cipőkhöz, akik túl messze laknak a nagyvárosoktól ahhoz, hogy beszerezhessék. És még egy nemes ügyet is támogathatnak.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3