Követem Sztárok Kim Kardashian nyeregbe pattant lánya születésnapján

Kim Kardashian nyeregbe pattant lánya születésnapján

Promóció

Kim Kardashian életében nem csak a divat játszik fontos szerepet, hanem a gyermekei is. Lánya születésnapi buliján a western hangulat uralkodott.

Wild wild west Kardashianék tanyáján

Promóció
- Advertisement -

Kim Kardashian West családja bőrruháinak dizájnjáért a brit-nigériai Mowalola Ogunlesi divattervező felelős. Az elegáns ruhákat Kim Kardashian Instagram-oldalán is megcsodálhatják a rajongók. Korábban egy apák napi Instagam-poszton láthatták Mowalola-ruhákban a sztárpárt, a divatguru Kanye Westet és Kim Kardashiant.

Kim Kardashian és North / Fotó: Kim Kardashian hivatalos Instagram-oldala

A képen látható ranch a család wyomingi birtokán található, ahol North hetedik születésnapját ünnepelték western stílusban, írja a Vogue.

Happy Fathers Day to the best dad!!!! Thank you for making life so much fun! You give our kids the most awesome life! I love you so much!!!

No Description

Az anyuka több képet is megosztott kislánya születésnapi partijáról, ahol a családtagok és a barátok lovaglással és gokartozással szórakoztak és ünnepeltek.

A divaté volt az egyik főszerep a születésnapi bulin

A Wyoming-stílusú szülinapi partin Kardashian egy csokoládébarna bőrfűzőt, ehhez illő nadrágot, bőrkabátot, és hosszú szárú kígyóbőrhatású csizmát viselt. A lovagláshoz egy fekete Dolce & Gabbana nadrágot, Yeezy tornacipőt és mintás felsőt választott. Kanye West szintén fényes bőrruhát vett fel a jeles alkalomból. Az ünnepelt kislány, North szőtt poliészterből készült, szarvasmarha-mintás ruhácskát viselt. A western hangulatot egy cowboykalap alakú torta is fokozta.

So blessed and forever grateful 🙏🏼✨

No Description

Nem ez az első alkalom, hogy Kim Kardashian ruhatárából előkerültek a westernes ruhák. Korábban JBD Apparel felsőben, Versace napszemüvegben, Amina Muaddi magassarkúban egy kanapén kényelmesen heverészve idézte fel a farmerek világát, miközben Roberto Cavalli nadrágot és a londoni dizájner, Charlotte Knowles tervezte felsőt viselte.

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3