Kim Kardashian nyeregbe pattant lánya születésnapján

Kim Kardashian életében nem csak a divat játszik fontos szerepet, hanem a gyermekei is. Lánya születésnapi buliján a western hangulat uralkodott.

Wild wild west Kardashianék tanyáján

Kim Kardashian West családja bőrruháinak dizájnjáért a brit-nigériai Mowalola Ogunlesi divattervező felelős. Az elegáns ruhákat Kim Kardashian Instagram-oldalán is megcsodálhatják a rajongók. Korábban egy apák napi Instagam-poszton láthatták Mowalola-ruhákban a sztárpárt, a divatguru Kanye Westet és Kim Kardashiant.

kim kardashian kislanyaval
Kim Kardashian és North / Fotó: Kim Kardashian hivatalos Instagram-oldala

A képen látható ranch a család wyomingi birtokán található, ahol North hetedik születésnapját ünnepelték western stílusban, írja a Vogue.

Happy Fathers Day to the best dad!!!! Thank you for making life so much fun! You give our kids the most awesome life! I love you so much!!!

No Description

Az anyuka több képet is megosztott kislánya születésnapi partijáról, ahol a családtagok és a barátok lovaglással és gokartozással szórakoztak és ünnepeltek.

A divaté volt az egyik főszerep a születésnapi bulin

A Wyoming-stílusú szülinapi partin Kardashian egy csokoládébarna bőrfűzőt, ehhez illő nadrágot, bőrkabátot, és hosszú szárú kígyóbőrhatású csizmát viselt. A lovagláshoz egy fekete Dolce & Gabbana nadrágot, Yeezy tornacipőt és mintás felsőt választott. Kanye West szintén fényes bőrruhát vett fel a jeles alkalomból. Az ünnepelt kislány, North szőtt poliészterből készült, szarvasmarha-mintás ruhácskát viselt. A western hangulatot egy cowboykalap alakú torta is fokozta.

https://www.instagram.com/p/CCB6SxEAjtc/?utm_source=ig_web_copy_link

Nem ez az első alkalom, hogy Kim Kardashian ruhatárából előkerültek a westernes ruhák. Korábban JBD Apparel felsőben, Versace napszemüvegben, Amina Muaddi magassarkúban egy kanapén kényelmesen heverészve idézte fel a farmerek világát, miközben Roberto Cavalli nadrágot és a londoni dizájner, Charlotte Knowles tervezte felsőt viselte.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból