Alig várja Kim Kardashian, hogy kipróbálja a saját orgazmusa illatával elárasztott gyertyát, amit Gwyneth Paltrow színésznőtől kapott.

De vajon honnan tudja Paltrow, milyen illata van Kim Kardashian orgazmusának?

Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő az utóbbi időben a Marvel-filmekben való szereplés mellett vaginaillatú gyertyáival kerül a hírekbe. Ezúttal Kim Kardashiant lepte meg vele, írja a Dazed.

Paltrow a saját, GOOP nevű márkájának termékeit küldte el Kardashiannak. Az ajándékcsomag egy Nécessaire síkosítót és egy igen nagyméretű, kétoldalas vibrátort is tartalmazott. Továbbá ha ez nem lenne elég érdekes, a dobozban helyet kapott egy vaginagyertya, pontosabban fogalmazva orgazmusgyertya, amin az olvasható: „olyan az illata, mint Kim orgazmusa”. A lenti képernyőfotó tanúsága szerint Kardashian az Instagram-oldalán sztoriban is elbüszkélkedett az egyedi gyertyával.

Kim Kardashian Vaginaillatu Gyertya
/ Fotó: Kim Kardashian hivatalos Instagram-oldala

Azt nem tudni, Paltrow honnan tudja, hogy milyen illata van a barátnője orgazmusának. Mindenesetre a megajándékozott fél alig várta, hogy kipróbálja, hiszen azt írta, soha ennyire nem izgult még egy illatgyertya kipróbálása előtt.

Ha arra gondoltál, kipróbálod Kim Kardashian orgazmusának illatát, rossz hírünk van: nem forgalmazza a GOOP. A sima, vaginaillatú gyertyák pedig 28 ezer forintnak megfelelő dollárért vásárolhatók meg. Azonban akkora a kereslet, hogy várólistára kerülsz.

Az orgazmus illatú gyertya mellett vagyonának is örülhet Kardashian

Tavaly már gratulált a celeb volt férje, Kanye West neki, hogy milliárdos lett, felkerült a Forbes listájára, azonban akkor „csak” 900 millió dolláros vagyonnal rendelkezett. 

Kapcsolódó cikk

Ám 2021-ben hivatalosan is milliárdos, így a Kardashian családban másodikként, hiszen féltestvére, Kylie Jenner, aki szintén kozmetikai termékekkel foglalkozik, a legfiatalabb milliárdos.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet