A Skims, Kim Kardashian alakformáló fehérneműmárkájának hirdetéseiből kiderült, hová tűnt a milliárdos vállalkozó: megalkotta a PJ Sleepet.

Kim Kardashian csak PJ Sleepet hajlandó hordani

Kim Kardashian, aki a Forbes magazin listája szerint már dollármilliáros üzletasszony, alakformáló fehérneműket forgalmazó cége, a Skims új kollekciót dob piacra hamarosan. 

A PJ Sleep elnevezésű hálóruha-kollekciót április 26-án kezdték el hirdetni az interneten a bulvárlapok stílusában.

Kim Kardashian Skims Pj Sleep Kampany
Kim Kardashian / Fotó: Skims Instagram-oldala

„Kimet a legpuhább pizsiben látták! Forrásaink szerint teljesen odavan érte” – írja a Skims Weekly álbulvárlap szalagcíme a Page Six stílusában és betűtípusával. A „cikkhez” tartozó paparazzifotón a 40 éves Kardashian egy 42 dolláros ujjatlan trikót és nadrágot (68 dollár) visel a kollekció darabjai közül, miközben egy Yankees baseballsapkával és szőke parókával igyekszik álcázni magát.

Alig néhány pillanattal ezelőtt sikerült lencsevégre kapni fotósainknak Kim Kardashiant, aki fehérneműmárkája, a Skims legújabb hálóruha- és otthoni szabadidős kollekciójának, a PJ Sleep darabjait viseli. A bennfentes forrásaink még azt is elárulták, hogy az üzletasszony semmi mást nem hajlandó felvenni

– írja a cikk.

„Megszólaltattuk Kardashian csapatának tagjait, és nagyon úgy tűnik, hogy igaz a szóbeszéd! Képviselője állítja, Kim alig várja, hogy a nap végén belebújhasson ezekbe a kényelmes ruhákba” – folytatódik az „oknyomozó” írás.

Kardashian meglépett az álpaparazzik elől

A kampány szerint Kardashian egy szállodában rejtőzködik a kíváncsi szemek elől, miközben kávézgat és a róla szóló álpletykalapok cikkeit böngészi. 

„Hová tűnt Kim Kardashian?” – tette fel a kérdést Palik László helyett a The Informer a realitysztárból lett vállalkozó fotója alatt, amelyen a paparazzik elől menekül. A PJ Sleep kollekciója április 29-től vásárolható meg a Skims oldalán. 

Év elején kiderült, hogy Kardashian és Kanye West házassága menthetetlen, februárban az asszony már be is adta a válókeresetet.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk