Kóbor János lánya bejelentette, hogy édesapja nyomdokaiba lép, és kipróbálja magát egy zenekar énekeseként.

Kóbor Léna az RTL Reggeli vendége volt, ahol Kóbor János elvesztése mellett a jövőbeli terveiről is mesélt, írja168. A lányt gimnáziumi iskolatársai hívták meg, hogy csatlakozzon a zenekarukhoz énekesnőként. 

Már tíz éve táncolok [...], de nemcsak táncolni, hanem énekelni és zongorázni is tudok. Pont megfelelő voltam nekik, mert a bandájukat egy női hanggal akarták feldobni

– magyarázta. Hozzátette, hogy tudja, édesapja miatt rajta az ország szeme, de szeretné, ha saját teljesítmény miatt szerezhetne ismertséget. 

Nyilván óriási nagy felelősség van rajtam, hogy mit és hogy cselekszem, de nagyon büszke vagyok édesapukámra.

“Már kisgyerekkoromtól kezdve mindig ott voltam a koncertjein, mindig ott álltam a backstage-ben, és mindig azon gondolkodtam, hogy milyen jó lenne, ha felszaladhatnék a színpadra az egyik dalhoz, és akkor csak megölelném vagy közösen énekelnénk… Nyilván ez sajnos már nem történhet meg, de nagyon büszke vagyok rá.”

A fájdalom sohase fog elmúlni, az mindig itt marad velünk, de az élet körbenövi a fájdalmat – anyukám mindig ezt mondja. De nagy büszkeséggel tölti el a szívemet, hogy van ez a lehetőség

– tette hozzá. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet