Kocsis Tibor közösségi média-oldalán válaszolt rajongói kérdéseire, és elárulta, hogy állnak párjával a házasság és a gyerekvállalás kérdéseihez.

Kocsis Tibor kérdezz-feleleket tartott Instagram-oldalán, ahol a követői számos kérdést tettek fel az énekes kapcsolatáról, írja168.

Az énekes azt tanácsolta a rajongóinak, hogy ne várjanak a coming outtal, és legyenek őszinték legalább a hozzájuk közel állókkal. 

Emellett a gyerekvállalással kapcsolatos érzéseit is megosztotta. “Mi igazából nem tervezünk gyereket, viszont én nagyon szeretném, hogy ha Magyarországon az általános lehetne, hogy azonos nemű párok is örökbe fogadhassanak.”

Ez legyen alap szerintem, mint minden normális országban. Ez a jog mindenkit megillet, aki apa vagy anya szeretne lenni és erre alkalmas – nyilván ezt is vizsgálják meg.

Bár gyereket nem terveznek, házasságkötést annál inkább.

Én nem fogok arra várni, hogy Magyarországon engedélyezzék az azonos neműek házasságát, mert regisztrált élettársi kapcsolatot bármikor köthetsz valakivel. És amint úgy hozza az élet, hogy erre meglesz az anyagi lehetőségünk, akkor óriási lagzit csapunk, ez biztos

– jelentette ki az énekes.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet