A tehertaxi egy olyan szolgáltatás, amire többeknek lenne szükségük, mint ahányan végül hozzájutnak. De szerencsére vannak olyan szereplői a piacnak, akik felismerték az emberek ezen igényét, és elérhető náluk ez a szolgáltatás. De mi is ez, és miért foglalkoznak vele kevesen? És mi mit tudunk tenni, ha szükségünk van rá? Nézzük!

Mi is az a tehertaxi?

A tehertaxi, vagy más néven bútortaxi egy olyan szolgáltatás, mely során jellemzően egyetlen bútordarabot szállítanak el az egyik helyről a másikra. Tehát gyakorlatilag ez is egyfajta költöztetés, csak épp nem egy teljes családi ház kerül kiürítésre, hanem lehet, hogy csak egyetlen szekrény.

Sokan gondban vannak ilyenkor, ha nincs segítségük, vagy elkezdenek keresni megbízható költöztetőt, aki foglalkozik ezzel is. Pedig egy nagyon fontos szolgáltatás, ugyanis sokakkal megeshet, hogy nincs megfelelő segítsége arra az esetre, ha vesz például egy új kombi hűtőt, amit valahogy haza kell juttatnia, és még fel is kell cipelnie az emeletre. De szerencsére a költöztető piac olyan szereplői, mint a Servitius és Partnerei költöztetés ezekre az élethelyzetekre is gondol.

Miért olyan nehéz tehertaxit találni?

Sajnos nem olyan egyszerű még a fővárosba sem megfelelő bútortaxi szolgáltatást találni. Ennek az az oka, hogy a költöztető cégek ezen nem tudnak annyit keresni, mint egy rendes, teljes rakteret betöltő költöztetéssel.

Ha a sok apró, egybútoros fuvarokra koncentrálnának, abból nem lenne elég hasznuk. Ezért szokták ezeket a megkereséseket elutasítani, vagy csak akkor bevállalni, ha az utolsó pillanatban valamiért felszabadult egy fuvarnyi helyük.

Velük szemben az olyan cégek, mint a Servitius és Partnerei költöztetés gondolt az ilyen igényekre is, és alapszolgáltatásként elérhető náluk a tehertaxi.

És hogy hogyan éri meg nekik mégis? Ők fix csapattal dolgoznak, így mindig megfelelően képzett, gyakorlott munkatársakkal tudnak útra indulni. Ezzel pedig sokkal hatékonyabbak, hogy a fuvarszervezés hatékonyságáról már ne is beszéljünk! Az hozzájuk hasonló cégek maximálisan megbízhatóak, gyorsak és produktívak.

Gyakorlati példák, amikor jól jön egy tehertaxi

Nézzük pár olyan gyakorlati esetet, amikor minden bizonnyal a legjobb megoldás, ha rendelünk egy tehertaxit magunknak.

Már említettük, egy nagyobb háztartási gép vásárlása lehet ilyen, ha a bolt, ahonnan vásároltuk, nem tudja intézni a szállítást, vagy nem viszik fel az emeletre az új hűtőnket.

De akkor is nagyon jó megoldás ez, ha vásárolunk háztól egy használt bútort, és azt kell elhoznunk magunkhoz.

De mindezek mellett még akkor is megoldható ezzel a szolgáltatással a költözés, ha egy kis lakásból pár dolgot elhozva kívánunk elköltözni. Igen, ugyanis ez a szolgáltatás nem arról szól, hogy csak egyetlen bútort akarunk elszállíttatni, ha több is van, de gyorsan felpakolható és elvihető, az is belefér a bútortaxi szolgáltatásba.

Számos esetben óriási segítség lehet számunkra. Nem árt hát tudunk erről a lehetőségről, mert bármikor jól jöhet, ha megszorulnánk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.

Joyful aged woman looking at her beloved man

Hogyan éled majd meg a nyugdíjas éveket?

A nyugdíjas éveink során számos kihívással kell majd szembenéznünk. Idős korunkra már több lesz az egészségügyi problémánk, de nem szabad mindig csak a negatívumokra koncentrálni!

https-_www.geminiduo.hu_ - 2022 december - Cikk3

Stílusos kádtöltő csaptelepek

Lakásfelújítás vagy építés alkalmából talán nem a legfontosabb kérdések között szokott szerepelni a fürdőszoba kialakítása, pedig ez az a helyiség, ahol minden napunk kezdődik és végződik, ahol pihenhetünk és feltöltődhetünk és amely helyiség jelentősége messze túlmutat azon, miszerint csak a tisztálkodás helyszíne legyen.