A tehertaxi egy olyan szolgáltatás, amire többeknek lenne szükségük, mint ahányan végül hozzájutnak. De szerencsére vannak olyan szereplői a piacnak, akik felismerték az emberek ezen igényét, és elérhető náluk ez a szolgáltatás. De mi is ez, és miért foglalkoznak vele kevesen? És mi mit tudunk tenni, ha szükségünk van rá? Nézzük!

Mi is az a tehertaxi?

A tehertaxi, vagy más néven bútortaxi egy olyan szolgáltatás, mely során jellemzően egyetlen bútordarabot szállítanak el az egyik helyről a másikra. Tehát gyakorlatilag ez is egyfajta költöztetés, csak épp nem egy teljes családi ház kerül kiürítésre, hanem lehet, hogy csak egyetlen szekrény.

Sokan gondban vannak ilyenkor, ha nincs segítségük, vagy elkezdenek keresni megbízható költöztetőt, aki foglalkozik ezzel is. Pedig egy nagyon fontos szolgáltatás, ugyanis sokakkal megeshet, hogy nincs megfelelő segítsége arra az esetre, ha vesz például egy új kombi hűtőt, amit valahogy haza kell juttatnia, és még fel is kell cipelnie az emeletre. De szerencsére a költöztető piac olyan szereplői, mint a Servitius és Partnerei költöztetés ezekre az élethelyzetekre is gondol.

Miért olyan nehéz tehertaxit találni?

Sajnos nem olyan egyszerű még a fővárosba sem megfelelő bútortaxi szolgáltatást találni. Ennek az az oka, hogy a költöztető cégek ezen nem tudnak annyit keresni, mint egy rendes, teljes rakteret betöltő költöztetéssel.

Ha a sok apró, egybútoros fuvarokra koncentrálnának, abból nem lenne elég hasznuk. Ezért szokták ezeket a megkereséseket elutasítani, vagy csak akkor bevállalni, ha az utolsó pillanatban valamiért felszabadult egy fuvarnyi helyük.

Velük szemben az olyan cégek, mint a Servitius és Partnerei költöztetés gondolt az ilyen igényekre is, és alapszolgáltatásként elérhető náluk a tehertaxi.

És hogy hogyan éri meg nekik mégis? Ők fix csapattal dolgoznak, így mindig megfelelően képzett, gyakorlott munkatársakkal tudnak útra indulni. Ezzel pedig sokkal hatékonyabbak, hogy a fuvarszervezés hatékonyságáról már ne is beszéljünk! Az hozzájuk hasonló cégek maximálisan megbízhatóak, gyorsak és produktívak.

Gyakorlati példák, amikor jól jön egy tehertaxi

Nézzük pár olyan gyakorlati esetet, amikor minden bizonnyal a legjobb megoldás, ha rendelünk egy tehertaxit magunknak.

Már említettük, egy nagyobb háztartási gép vásárlása lehet ilyen, ha a bolt, ahonnan vásároltuk, nem tudja intézni a szállítást, vagy nem viszik fel az emeletre az új hűtőnket.

De akkor is nagyon jó megoldás ez, ha vásárolunk háztól egy használt bútort, és azt kell elhoznunk magunkhoz.

De mindezek mellett még akkor is megoldható ezzel a szolgáltatással a költözés, ha egy kis lakásból pár dolgot elhozva kívánunk elköltözni. Igen, ugyanis ez a szolgáltatás nem arról szól, hogy csak egyetlen bútort akarunk elszállíttatni, ha több is van, de gyorsan felpakolható és elvihető, az is belefér a bútortaxi szolgáltatásba.

Számos esetben óriási segítség lehet számunkra. Nem árt hát tudunk erről a lehetőségről, mert bármikor jól jöhet, ha megszorulnánk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.