Kulka János és Koncz Zsuzsa közösen adtak interjút Veiszer Alindának. A Belvárosi Színházban többek között arról beszélt Koncz, hogy Bródy János dalai sokkal inkább többet mondanak neki, mint a magyar jogszabályok.

Kulka János és Koncz Zsuzsa nemrég készített közös videóklipet. A Republic Szeretni valakit valamiért slágerét énekelték együtt, amely a Veiszer Alinda-interjú apropóján jött létre.

Koncz Zsuzsa Kulka János Republic Közös Dal Veiszer Alinda
Koncz Zsuzsa / Fotó: Farkas Norbert / 24.Hu

Kulka a betegsége óta először vállalt nyilvános beszélgetést, és már a színpadra lépésekor szűnni nem akaró vastaps fogadta. A beszélgetésben elmondta, hogy nem vágyik vissza színpadra, megunta a napi hajtást, hosszú ideje azon gondolkodott, hogy mikor felejti majd el a szöveget egyszer, és akkor jött az afázia.

Hatalmas fordulat történt Kulka János életében / ContextUs

A 60 éves színész egy Csehov-drámában játszik márciusban, írja a Blikk . A Trojka Színházi Társulás Cseresznyéskert-feldolgozásában Firsz, az öreg inas szerepét játssza majd. A darabban feltűnik Gryllus Dorka és Eke Angéla is. Mint a darab rendezője, Soós Attila elmondta, hosszas egyeztetés előzte meg a közös munkát, de régi vágya teljesült azzal, hogy Kulkát rendezheti.

Úgy gondolja, hogy azért aggódott olyan hosszan, mert érezte, hogy baj közeledik. Koncz Zsuzsát gyerekkora óta ismeri, ezért is örült a beszélgetésnek, illetve annak, hogy ez alkalomra közös klipet készítenek az énekesnővel.

Koncz Zsuzsa – Kulka János: Szeretni valakit valamiért

Koncz Zsuzsa – Kulka János: Szeretni valakit valamiért / Zene és szöveg: Bódi László (Cipő) / Felvétel: 2019. december Hang: Závodi Gábor Kép: Perjéssy Gábor…

A dalt és a duettet Koncz javasolta, hiszen évekkel korábban egyszer már énekeltek együtt. A beszélgetést a közönség álló ovációval köszönte meg, ami láthatóan még a sikerhez szokott szereplőket is meglepte, és meghatotta.

Koncz Zsuzsa és Bródy János odaszólt a kormánynak Koncz új dalában

Koncz Zsuzsa Ne mondd (hogy nincs remény) címmel új dalt jelentetett meg, ahhoz pedig már videóklipet is készített. A Bródy János által írt dalszöveg félreérthetetlenül nekimegy a kormánynak, írja a Magyar Narancs . – olvasható a szövegben. A Ne mondd (hogy nincs remény) videóklipjében Budapest szimbolikus jelentőségű helyeit járhatjuk be.

Koncz Zsuzsa és Kulka János közéleti kérdéseket is érintettek. Előbbi azt mondta, hogy neki Bródy János dalai és szövegei sokkal többet mondanak, mint a magyar jogszabályok. Kulka pedig még olvassa a híreket, de az már nem érdekli, hogy különböző ügyek mögé beálljon, ahogy tette ezt korábban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk