Az együttlétet nagymértékben tudja negatívan befolyásolni a korai magömlés problémája. Ez egy igen gyakran előforduló nehézség, hiszen egyes statisztikák szerint akár a férfiak 20-30%-át is érintheti. Ha veled is előfordult már ilyen, akkor kövesd az alábbi cikkünket!

A korai magömlés kezelése házi módszerekkel

Elsősorban az alapvető egészséges életvitelhez kapcsolódó teendők játszanak fontos szerepet ebben a kérdéskörben is. Így rendkívül központi elemet képez a rendszeres testmozgás, illetve a kellően egészséges és változatos táplálkozás. Ha ezeket a tényezőket figyelembe vesszük, akkor az máris nagy lépés a megfelelő intim élet kialakításához.

Ez a két elem ugyanis minden szerv egészséges működésének az alapja. Bár többnyire a korai magömlés lelki okokra vezethető vissza, mégis fontos szerepet játszik benne a helytelen életvitel is.

Szeretnél kipróbálni különféle készítményeket ezen probléma megoldására? A DoktorTaurus étrendkiegészítő webshopban számtalan kiváló terméket találhatsz korai magömlés ellen. A lelki problémák sokszor olyan cselekvésekre késztetnek minket, amelyek rendkívül kedvezőtlenek lehetnek a testünk számára.

Hiszen ilyenkor hajlamosabbak vagyunk ki sem mozdulni a lakásból, és egész nap a tévé előtt feküdni. Ezzel párhuzamosan pedig az étkezésünkre sem figyelünk oda, így becsúszhatnak snackek vagy gyorsételek a menünkbe, ezek pedig mind negatív hatással vannak az együttlétekre.

Hogyan oldjuk a stresszt?

A stresszoldásra rengeteg praktika van, melyeket könnyedén elvégezhetsz otthon is. Ilyen többek között a jóga, illetve a meditáció, amelyeket egyszerűen internetes videók segítségével is elvégezhetsz a nappalidban.

A mindennapos hajsza rengeteg energiát kivesz belőlünk. A munkában, illetve a magánéletben is számtalan olyan stresszhelyzet érhet bennünket, melyek negatívan befolyásolhatják a szexuális életünket, így érdemes egy kicsit lenyugtatni magunkat néhány gyakorlattal, melyek hatására újra formába lendülhetünk.

Sok férfiakra szakosodott technika van ezen a téren, így biztosan megtalálod azt, amelyik a legszimpatikusabb lesz számodra. Ezek gyakorlásához, illetve elsajátításához szükséges próbálkozni pár alkalommal, azonban ezután hamar bele fogsz jönni. Ha pedig tökéletesíted ezeket az ejakulációt késleltető technikákat, akkor minden adott lesz a megfelelő minőségű együttlétekhez.

Tippek az együttléthez

A szexuális együttlét közben is érdemes odafigyelni pár apró részletre. Elsősorban azt javasoljuk, hogy ne csak a védelem érdekében használj gumit, hanem az ejakuláció késleltetése miatt is. Ezáltal nagymértékben tudod csökkenteni a nemi szerved érzékenységét, mely sokat segít a folyamaton.

Ezen a vonalon tovább indulva érdemes minél többféle pózt kipróbálni, hogy minél inkább változatosabb legyen az intim kapcsolat. Ha azt érzékeled, hogy a vége felé közeledik az együttlét, olyankor érdemes pozitúrát cserélni. Reméljük hasznos tippeket tudtunk neked adni, és sikeresen fogod megfékezni a korai magömlést.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.

https-konyhapanel.hu - 2024 február - Cikk1

A színek ereje a konyhában

A konyha nemcsak az étel elkészítésének helye, hanem egyben a családi és baráti összejövetelek hangulatos színtere is.

httpswww.skinshop.hu - 2024 január - Cikk1

A peptidek jelentősége a bőrápolásban

Sokféle újdonság akad a bőrápolás terén, az innovációkkal pedig nem mindig egyszerű lépést tartani. A peptidek is sokak számára még ismeretlenek, pedig egy kifejezetten sok kutatásnak alávetett alkotóelemről van szó.

unnamed-208

TOP-10 nagyszerű ajándék nőknek

Mivel a naptár tele van születésnapokkal, ünnepekkel és más különleges alkalmakkal egyetlen évben, mindig itt az ideje, hogy vásároljunk szeretteinknek.

https-_www.apisz.hu_ - 2024 január - Cikk2

3+1 csomagolási tipp költözéshez

Ha költözni kényszerülünk, vegyes érzések keringhetnek bennünk, hiszen bár izgatottak vagyunk az új lakhelyünk elfoglalása miatt, maga a költözés sokszor igen stresszes tud lenni.

cipoteszt.hu - 2024 január - LinkMarketing - 2

Mikor cserélj futócipőt?

Vannak, akik akkor cserélik le a futócipőjüket, amikor akciót látnak; mások akkor, ha saját bőrükön tapasztalják a kopás negatív hatásait.