Az énekesnő fáradékonynak érezte magát, és arra lett figyelmes, hogy ijesztően alacsony a pulzusa, de mivel más tünete nem volt, gondolta csak kimerültség lehet. Mint kiderült, koronavírus-fertőzött.

Ha kell, a negyedik oltást is beadatja Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári a pandémia kirobbanásának kezdete óta fegyelmezetten és felelősségteljesen viselkednek, a lakásból kilépve maszkot hordanak, sokat mosnak kezet, az otthonukba érkező csomagokat pedig lefertőtlenítik. Ez így ment nyáron is, ezért számukra nem jelentenek újdonságot az új megelőző intézkedések.

“Már régen túl vagyunk a harmadik oltáson, nem volt kérdés, hogy beadatjuk. Vigyázunk magunkra – mondta a Bors megkeresésére az énekesnő. Mint hozzátette, “ha kell, a negyediket is fel fogjuk venni. A nyarunk nagyon erős volt szakmailag, sokat koncerteztünk, de a bulikon is igyekeztünk kerülni a nagy tömeget, mindenkitől tartottuk a távolságot. Aki túl szeretné élni ezt az időszakot, az mást nem is tehet véleményem szerint.”

Egyelőre nem mondták le a koncertjeiket

Balázs Klári azt mondja, hogy egyelőre úgy néz ki, a decembert még végig koncertezik, de januárra leállnak a munkával.

Mint mondta a lapnak, számos koncertjük lesz decemberben is, ezeket egyelőre nem mondták le. Sőt, pókerversenyre is meghívták. Noha feltételezik, lehetséges, hogy lemondják. 

Már hallani a szakmában olyan hangokat, hogy a szervezők kezdik halasztani a bulikat

– mesélte az énekesnő. “Mi mindenesetre tartjuk magunkat az előre megbeszéltekhez és reméljük, hogy nem lesz megint olyan zárás, mint amilyen tavasszal volt. Januárra viszont nem írtunk be koncertet, bár voltak megkeresések. Az év első hónapját pihenéssel szeretnénk tölteni” –  tette hozzá Balázs Klári.

Párját jobban féltette, mint magát

A Bors érdeklődött a koronavírushoz való hozzáállásukról is. Mint elmondták, félnek, mint mindenki. 

“Ismerősök, kollégák, rokonok, barátok halnak meg ebben a betegségben, nem mond igazat, aki azt állítja, hogy nem fél. Egyébként rajtam is átment” – vallotta be Balázs. Hozzátette, hogy azért nem beszélt erről, mert nem szereti az egészségügyi problémáit a nyilvánosság elé tárni. Januárban fertőződött meg koronavírussal, nem voltak tünetei, mindössze fáradtnak érezte magát, két héten keresztül mást sem csinált, csak aludt. 

Kapcsolódó cikk

“Mindössze azt vettem észre, hogy rendkívül alacsony lett a pulzusom, 40-45 körüli, amit betudtam annak, hogy biztos túlhajtottam magam és kimerült vagyok. Szó szerint kialudtam magamból a vírust, amiről csak akkor szereztem tudomást, amikor hónapok múlva csináltak egy antigén tesztet. Akkor derült ki, hogy koronás (sic!) voltam” – mondta a lapnak.

Balázs Klári egyébként nagyon megijedt, de nem maga, hanem párja, Korda György miatt.

Számomra mindennél fontosabb az ő egészsége. Ha tudtam volna, hogy beteg vagyok, elköltöztem volna otthonról, nehogy baja legyen neki is. Na, de ez már a múlt, nekünk szerencsénk volt, megúsztuk

– zárta gondolatmenetét. Néhány évvel ezelőtt Korda rosszul lett a színpadon, de nem mondta le a többi koncertjét, mondván, ő “nem áll le”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet