Ez a nap is eljött.
Korda György és Balázs Klári ismét bebizonyították, hogy nem csak az érettebb közönséget képesek lenyűgözni tehetségükkel. Legújabb slágerük, a Fiatalság bolondság, melyet Pixával közösen alkottak, máris a kétmilliós nézettséget ünnepli a YouTube-on, ami igazán figyelemre méltó teljesítmény.
Bár a sztárpár már évtizedek óta szolgáltatja a minőségi zenét hálás közönségének, továbbra sem tétlenkedik: jelenleg a májusi Korda 85 koncertre készülnek, ami várhatóan hatalmas érdeklődést fog kiváltani minden korosztály körében.
Korda György — aki idén ünnepli 85. születésnapját — és Balázs Klári élő példaként szolgálnak arra, hogy az ifjúság nem kor kérdése. Legújabb daluk hidat képez a generációk között, hiszen a fiatalok körében is óriási sikert aratott.

Kapcsolódó cikk

„Korda György és Balázs Klári évtizedeket átívelő élő legenda lett, mindig meg tudnak újulni tekintélyes koruk ellenére is, és ezzel a mai fiatal generáció számára is vissza tudják hozni azokat a szép időket, amit nosztalgiának nevezünk” – írta egy lelkes kommentelő.
“Erőt és egészséget kívánok a fiatalos párnak és még megannyi slágerzenét, mert bizony megunhatatlan párost alkotnak. Minden tiszteletem az övék, hiszen évtizedek óta rendületlenül ontják magukból a legjobb slágereket, és mindezt jó kedvvel, fiatalos lendülettel teszik. Isten éltesse még nagyon sokáig a párost” – tette hozzá a kommentelő.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet