Rendőrt hívott egy román kórházra egy anyuka, miután négy órán át hiába várt arra, hogy megvizsgálják lányát a sürgősségi osztályon.

Egy nő láz miatt vitte be kislányát a ploieşti gyermekkórház sürgősségijére, de a gyerekét nem tudták ellátni, és hosszú ideig kellett várakozniuk, írjaBlikk.

Két óra várakozás után megmérték a gyermek lázát és adtak neki egy kúpot, de az alapos vizsgálatra még ekkor sem került sor, további két órát kellett a váróban tölteniük. 

Az anyuka szerint nem elég, hogy négy órát kellett várniuk, az ügyeletes orvos még megengedhetetlen hangnemben is beszélt velük, ezért kihívta a rendőröket.

Az anya azonban meg sem várta a rendőröket, hanem távozott, a hatóságoknak így utólag kellett felkeresniük. A nő elmondása alapján az egészségügyi személyzet azt is megtagadta, hogy kiadják az érkezéskor kitöltött orvosi nyomtatvány másolatát. A rendőrség közleményében az állt, hogy a járőrök “emlékeztették az érintetteket a társadalmi együttélés szabályainak tiszteletben tartására. Az ügyben nem találtak sem büntetőjogi, sem közigazgatási szabálysértést”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet