Az autó kormányműve ideális esetben sok tízezer kilométeren át képes a hibamentes működésre. Idővel azonban meghibásodhat.
Ilyenkor nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy az egész alkatrészt cserélni kell, és újat kell a helyére beszerelni. A kormánymű a legtöbbször javítható, felújítható. Mindezt ha szakszervizben végzik el, akkor hosszú ideig úgy fogja tenni a dolgát, mint új korában.

Hogyan lehet igényelni kormánymű-felújítást?

Ehhez ma már ki sem kell mozdulni otthonról. A legegyszerűbb, ha felkeresed a Szervokormány javítás csapatát a neten, ők értik a szakmájukat és komoly tapasztalattal rendelkeznek e téren. Vállalják személyautók és teherautók kormányművének a javítását is.

A fenti linken elérhető weboldalukon található egy futárrendelő. Ez egy online űrlap, amit kitöltve még csak telefonálnod sem kell, a megadott címre fogják küldeni a futárt a hibás alkatrészért. Budapesten belül még aznap, a fővároson kívülre másnap vállalják a kiszállást.

Természetesen ha szeretnéd, telefonon keresztül is megrendelheted a szolgáltatást. A cég számát ugyanezen a honlapon megtalálod. Akár ingyenes tanácsadást is kérhetsz tőlük.

Így zajlik maga a folyamat

Miután felvetted a kapcsolatot a szervizzel, hamarosan megy a futár az elromlott kormányműért. Beviszi a műhelybe, ahol egy-két munkanapon belül elvégzik a javítást, felújítást. Miután elkészültek vele, készen vissza is szállítják. Természetesen ha szeretnéd, te magad is beszállíthatod az alkatrészt, erről érdemes telefonon egyeztetni a Szervokormány javítás csapatával.

Ennél a cégnél a hibafeltárás jelenleg ingyenes, csakúgy, mint a szállítás. Csak akkor számítják fel a szállítási költséget, ha nem történik felújítás vagy értékesítés.

Ezek a javítás feltételei

A kormányművet kizárólag akkor tudják javítani, ha ismerik azt, hogy mi a pontos probléma vele, milyen hibajelenségek merültek fel. Ismertetni kell továbbá az adott alkatrész pontos típusát is.

Az, hogy mennyibe kerül a javítás, nem titok, viszont csak azt követően derül ki, hogy megtörtént a bevizsgálás. Ugyanakkor a cég a javítás árát még a munkálatok megkezdése előtt közli, és vázolják azt is, hogy mik a lehetséges opciók.

A minőség kapcsán nincs kompromisszum

Ez a cég nem dolgozik silány minőségű alkatrészekkel. Csakis olyan komponenseket építenek be, amelyek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Igaz ez a tömítésekre, a vezetőcsapágyakra, a perselyekre, a karmantyúkra és a porvédőkre is.

Munkájukra egy év garanciát biztosítanak. A felújítás költséghatékony megoldás, éppen ezért jobb ebben gondolkodni, mint bizonytalan előéletű, bontott alkatrészt vásárolni, ez utóbbiról ugyanis sokszor nehezen lehet kideríteni, hogy milyen stádiumban van. Ellenben egy igényesen, precízen felújított kormánymű pont úgy képes ellátni a feladatát, mintha csak új volna.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.