Az autó kormányműve ideális esetben sok tízezer kilométeren át képes a hibamentes működésre. Idővel azonban meghibásodhat.
Ilyenkor nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy az egész alkatrészt cserélni kell, és újat kell a helyére beszerelni. A kormánymű a legtöbbször javítható, felújítható. Mindezt ha szakszervizben végzik el, akkor hosszú ideig úgy fogja tenni a dolgát, mint új korában.

Hogyan lehet igényelni kormánymű-felújítást?

Ehhez ma már ki sem kell mozdulni otthonról. A legegyszerűbb, ha felkeresed a Szervokormány javítás csapatát a neten, ők értik a szakmájukat és komoly tapasztalattal rendelkeznek e téren. Vállalják személyautók és teherautók kormányművének a javítását is.

A fenti linken elérhető weboldalukon található egy futárrendelő. Ez egy online űrlap, amit kitöltve még csak telefonálnod sem kell, a megadott címre fogják küldeni a futárt a hibás alkatrészért. Budapesten belül még aznap, a fővároson kívülre másnap vállalják a kiszállást.

Természetesen ha szeretnéd, telefonon keresztül is megrendelheted a szolgáltatást. A cég számát ugyanezen a honlapon megtalálod. Akár ingyenes tanácsadást is kérhetsz tőlük.

Így zajlik maga a folyamat

Miután felvetted a kapcsolatot a szervizzel, hamarosan megy a futár az elromlott kormányműért. Beviszi a műhelybe, ahol egy-két munkanapon belül elvégzik a javítást, felújítást. Miután elkészültek vele, készen vissza is szállítják. Természetesen ha szeretnéd, te magad is beszállíthatod az alkatrészt, erről érdemes telefonon egyeztetni a Szervokormány javítás csapatával.

Ennél a cégnél a hibafeltárás jelenleg ingyenes, csakúgy, mint a szállítás. Csak akkor számítják fel a szállítási költséget, ha nem történik felújítás vagy értékesítés.

Ezek a javítás feltételei

A kormányművet kizárólag akkor tudják javítani, ha ismerik azt, hogy mi a pontos probléma vele, milyen hibajelenségek merültek fel. Ismertetni kell továbbá az adott alkatrész pontos típusát is.

Az, hogy mennyibe kerül a javítás, nem titok, viszont csak azt követően derül ki, hogy megtörtént a bevizsgálás. Ugyanakkor a cég a javítás árát még a munkálatok megkezdése előtt közli, és vázolják azt is, hogy mik a lehetséges opciók.

A minőség kapcsán nincs kompromisszum

Ez a cég nem dolgozik silány minőségű alkatrészekkel. Csakis olyan komponenseket építenek be, amelyek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Igaz ez a tömítésekre, a vezetőcsapágyakra, a perselyekre, a karmantyúkra és a porvédőkre is.

Munkájukra egy év garanciát biztosítanak. A felújítás költséghatékony megoldás, éppen ezért jobb ebben gondolkodni, mint bizonytalan előéletű, bontott alkatrészt vásárolni, ez utóbbiról ugyanis sokszor nehezen lehet kideríteni, hogy milyen stádiumban van. Ellenben egy igényesen, precízen felújított kormánymű pont úgy képes ellátni a feladatát, mintha csak új volna.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.