A hírességek kapcsán jellemzően a gazdagság, a hírnév és a rajongók milliói jutnak először eszünkbe. Holott nagyon sok világhírű énekes nem csupán a sztársággal járó előnyöket élvezi ki, hanem igyekszik a hírnevét jó dolgokra is felhasználni, mint például a környezetvédelem.

Rendkívül pozitív, hogy nem csupán a hírességek, hanem egyre több vállalat is igyekszik csökkenteni ökológiai lábnyomát és aktívan tenni a környezetért. Mindez igaz az olasz Paperdi cégre is, mely ökológiai papírból készült termékek széles választékával igyekszik a vállalkozások és magánszemélyek számára egy jobb alternatívát kínálni. Például a Higienia.net termékeinek kínálatából is elérhetjük ezeket, ugyanakkor az itt található tisztítószereknek is hatalmas szerepe van egy jobb jövő megteremtésében. Ebben pedig kedvenc énekeseink is igyekeznek kivenni a részüket.

Adele

Adele elképesztő hangját nemcsak rajongók milliói ismerik el, hanem a szakértők is, így számos díj, köztük Golden Globe, Grammy-díj, Billboard Music Awards díj tulajdonosa. Elsősorban lenyűgöző hangjáról ismert, azt viszont csak kevesen tudják, hogy fellépései mellett a tiszta vízért küzdő Drop4Drop szervezet elkötelezett támogatója. A szervezet azért kampányol, hogy a vízhiánnyal küzdő régiókban a rászoruló közösségek számára a tiszta ivóvíz minél szélesebb körben hozzáférhető legyen. Adele támogatásával a szervezet elérte, hogy a kevésbé ellátott területeken víztisztító rendszerek létesüljenek és kutakat fúrjanak.

Billie Eilish

Billie Eilish elsősorban komor, melankolikus hangulatú dalairól ismert, azonban egyre többen tudják azt is, hogy az énekesnő a vegetáriánus életmód és a fenntarthatóság elkötelezett híve. Bár elsőre talán nem tűnik egyértelműnek a kettő közti összefüggés, azonban az énekesnő többször is kifejti ezt közösségi platformjain, például, amikor rámutat az állattenyésztés környezeti hatásaira.

Miley Cyrus

A gyakran polgárpukkasztó, ugyanakkor rendkívül különleges, érces hanggal megáldott énekesnő szintén pártolja a környezetvédelmet. Nem csupán szavakban, hanem konkrét lépések által is. Például koncertjein igyekeznek megújuló energiaforrásokat alkalmazni és minimalizálni az egyszer használatos műanyagokat. Ezenkívül gyakran szólal fel olyan fontos ügyekben, mint a vadon élő állatok illegális kereskedelme vagy az erdőirtás.

Coldplay

A brit banda szintén sokat tesz azért, hogy csökkentse a koncertek és turnék által a környezetre gyakorolt terhelést. Például fenntartható energiaforrásokat alkalmaznak és alternatív üzemanyagokat használnak. Emellett számos környezetvédelmi programnak is aktív támogatói. Elkötelezettek amellett, hogy példát mutassanak ne csak rajongóiknak, hanem zenésztársaiknak is egy sokkal szebb, zöldebb jövő érdekében.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.