Nincs is annál nagyobb megtiszteltetés, mint amikor gyermekünket kérik fel koszorúslánynak egy esküvőre. A kezdeti öröm után azonban jönnek a kérdések: Milyen színű legyen a ruha? És hogy szerezzem be ennyi idő alatt? Nyugalom, segítünk!

Mi a dolga a koszorúslánynak az esküvőn?

Egy esküvő mindig jeles esemény, a menyasszony nagy napja. Szeretné, ha minden a legnagyobb rendben menne ekkor, s vele együtt mindenki boldog lenne. A helyszín kiválasztása, a zenekar felkérése, a meghívók kihordása után még sok egyéb teendője is van.
Az apró-cseprő elintéznivalókban segítségére vannak a koszorúslányok, akik az esküvőn is körbeállják őt. Ők a menyasszony barátnői, ám manapság egyre nagyobb divat kisebb, bölcsis- vagy óvodáskorú gyermekeket is felkérni koszorúslánynak. Ez szép gesztus, és bár jár némi kötelezettséggel, alapjában véve arról szól, hogy a kislányok meseszép ruhában tündököljenek az ara mellett.
Https-__Ruhafalva.hu_ - 2021 Augusztus - Cikk1
A kedves kis totyogók, a büszke ovisok, a hercegnőruhás kislányok mindig mosolyt csalnak a násznép arcára. Édesek, ahogy viszik a menyasszony fátylát vagy dobálják a rózsaszirmot.

Nem kell egyforma gyerek koszorúslányruha!

Na, de milyen ruhát viselnek a koszorúslányok? A felnőtt lányok szívesebben választanak egyforma színű, fazonú ruhát az alkalomra, főleg, ha a menyasszony ezt szeretné. A kicsiknek azonban felesleges új csini ruhát varratni az esküvőre, hiszen elég gyorsan kinövik. Valószínűleg a méretvételt, a próbákat is nehezen tűrnék, és sokszor nincs is idő arra, hogy kiválasszuk a nekik tetsző színű anyagot és kiegészítőket. Mert bizony az álomszép gyerek koszorúslányruha tele van csipkével, gyöngyökkel, flitterrel, strasszkövekkel!

Mi hát a megoldás? Nézzünk szét a weben, s rendeljünk használt ruhát az alkalomra! Minőségi, nem ütött-kopott, kedvező árú alkalmi ruhákat több helyen is találunk, azonban a Ruhafalva webshopban DD Step gyerekcipőt is választhatunk egyből a gyerekruha mellé – akár ingyenes szállítással.

A tökéletes alkalmi ruha

A tökéletes gyerek koszorúslányruha jellemzői röviden összefoglalhatók. Legyen különleges anyagú, pörgős, díszes és a gyermek ízlésének megfelelő. A kislányok főleg a rózsaszínű ruhácskákat kedvelik, de ha más színben találunk használt ruhát, az is megfelelő. A fehéret viszont kerüljük: ez a menyasszony színe! Fontos még továbbá, hogy az évszaknak megfelelően válasszuk ki az öltözetet. Nyáron lehet kivágott, rövid ujjú vagy pántos ruhát is viselni. Esetleg egy kis bolerót vegyünk rá! Harisnya is dukál a flitteres, strasszkövekkel kirakott, csipkés vagy tüllös ruhakölteményhez! És persze az sem árt, ha eleve két ruhát rendelünk, mert félő, hogy a gyermek leeszi, összekoszolja az esküvőn hordott szoknyát.
Az alkalmi ruhákat ezért is érdemes márkás terméket árusító használt ruha webshopból beszerezni. A gyerek koszorúslányruha és az elmaradhatatlan kopogós cipő pedig más jeles eseményen, ünnepségen is felvehető.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

close-up-smile-woman-brush-teeth-great-health-dental-care-concept-isolated-white-background-asian1

Hogyan válasszunk fogkefét?

Manapság már számos fogkefe típus és márka áll rendelkezésünkre az üzeletek polcain, amelyek közül kiválasztani a megfelelőt nem lesz a legegyszerűbb feladat.

elefantszerszam.hu - 2023 november - LinkMarketing - 6

Vajon milyen feladatokhoz való a hőlégfúvó?

Ha rákattintottál erre a cikkre, alighanem te is gondolkodtál már azon, hogy miért lehet hasznos ez a szerszám, illetve valamilyen munkához éppen fontolgatod a gép megvásárlását, de nem jutsz dűlőre abban a kérdésben, hogy megéri-e neked megvenni, vagy akkor tennéd bölcsebben, ha kölcsönkérsz vagy bérelsz egyet.

httpsbogreguru.hu - 2023 november - Cikk3

Meglepetés egyedi bögrével

A bögrék nagyon hasznos eszköznek minősülnek. Egyértelmű funkciójuk italunk tárolása és elfogyasztásának megkönnyítése.

tacsis zsák1

A megfelelő hálózsákvastagság kiválasztása

A rutinos kismamák és anyukák tisztában vannak vele, hogy a hálózsák a babák és kisgyerekek számára afféle “must have” darab, vagyis elengedhetetlen, hogy legyen belőle otthon legalább egy-két darab.

markus-spiske_prexn5cqai-unsplash

Autónyitás kulcs nélkül

Ebben a cikkben felfedezzük a leggyakoribb autózár problémákat, és azt, hogyan lehet a leghatékonyabban és stresszmentesen megoldani a gondot.

bestmarkt.hu - 2023 november - LinkMarketing - 3

Fényfüzérek és dekorációs fények a hangulatos ünnepekre

Igaz, hogy lassan közelednek az ünnepek, de egy hangulatos dekorfénnyel nem csupán a karácsonyt, hanem magát a lakberendezést, a mindennapjainkat is fel tudjuk dobni, meg tudjuk újítani, mindig attól függően, hogy milyen színt szeretnénk behozni a lakásunkba és mely területeket szeretnénk bevilágítani.

https-__www.homelux.hu_ - 2023 november - Cikk3

Az elektromos fűtőtest előnyei

A tél beköszöntével ismét a fűtésre irányul a figyelmünk: mindenki próbálja a lehető leggazdaságosabban megoldani, hogy meleg legyen a lakásban.

https-__ohsports.hu_ - 2023 október - Cikk2

Sportfogadással kapcsolatos kilátások

Folyamatosan olyan szelvényfotókba futsz bele az interneten, amelyek azt bizonyítják, hogy pár száz forintból százezreket is lehet nyerni, vagy csodastratégiákkal bombáznak, amelyeknek a segítségével ugyan még senki nem nyert, de azért tutira működik?

httpsfilterabc.hu - 2023 október - Cikk1

Mi is az a motoros villaolaj?

A motorok szerelmesein kívül aligha sokan hallották ezt a három szót így egymás után. Nézzünk is utána pontosan hogyan is kell ezt az egészet elképzelni!