Nincs is annál nagyobb megtiszteltetés, mint amikor gyermekünket kérik fel koszorúslánynak egy esküvőre. A kezdeti öröm után azonban jönnek a kérdések: Milyen színű legyen a ruha? És hogy szerezzem be ennyi idő alatt? Nyugalom, segítünk!

Mi a dolga a koszorúslánynak az esküvőn?

Egy esküvő mindig jeles esemény, a menyasszony nagy napja. Szeretné, ha minden a legnagyobb rendben menne ekkor, s vele együtt mindenki boldog lenne. A helyszín kiválasztása, a zenekar felkérése, a meghívók kihordása után még sok egyéb teendője is van.
Az apró-cseprő elintéznivalókban segítségére vannak a koszorúslányok, akik az esküvőn is körbeállják őt. Ők a menyasszony barátnői, ám manapság egyre nagyobb divat kisebb, bölcsis- vagy óvodáskorú gyermekeket is felkérni koszorúslánynak. Ez szép gesztus, és bár jár némi kötelezettséggel, alapjában véve arról szól, hogy a kislányok meseszép ruhában tündököljenek az ara mellett.
Https-__Ruhafalva.hu_ - 2021 Augusztus - Cikk1
A kedves kis totyogók, a büszke ovisok, a hercegnőruhás kislányok mindig mosolyt csalnak a násznép arcára. Édesek, ahogy viszik a menyasszony fátylát vagy dobálják a rózsaszirmot.

Nem kell egyforma gyerek koszorúslányruha!

Na, de milyen ruhát viselnek a koszorúslányok? A felnőtt lányok szívesebben választanak egyforma színű, fazonú ruhát az alkalomra, főleg, ha a menyasszony ezt szeretné. A kicsiknek azonban felesleges új csini ruhát varratni az esküvőre, hiszen elég gyorsan kinövik. Valószínűleg a méretvételt, a próbákat is nehezen tűrnék, és sokszor nincs is idő arra, hogy kiválasszuk a nekik tetsző színű anyagot és kiegészítőket. Mert bizony az álomszép gyerek koszorúslányruha tele van csipkével, gyöngyökkel, flitterrel, strasszkövekkel!

Mi hát a megoldás? Nézzünk szét a weben, s rendeljünk használt ruhát az alkalomra! Minőségi, nem ütött-kopott, kedvező árú alkalmi ruhákat több helyen is találunk, azonban a Ruhafalva webshopban DD Step gyerekcipőt is választhatunk egyből a gyerekruha mellé – akár ingyenes szállítással.

A tökéletes alkalmi ruha

A tökéletes gyerek koszorúslányruha jellemzői röviden összefoglalhatók. Legyen különleges anyagú, pörgős, díszes és a gyermek ízlésének megfelelő. A kislányok főleg a rózsaszínű ruhácskákat kedvelik, de ha más színben találunk használt ruhát, az is megfelelő. A fehéret viszont kerüljük: ez a menyasszony színe! Fontos még továbbá, hogy az évszaknak megfelelően válasszuk ki az öltözetet. Nyáron lehet kivágott, rövid ujjú vagy pántos ruhát is viselni. Esetleg egy kis bolerót vegyünk rá! Harisnya is dukál a flitteres, strasszkövekkel kirakott, csipkés vagy tüllös ruhakölteményhez! És persze az sem árt, ha eleve két ruhát rendelünk, mert félő, hogy a gyermek leeszi, összekoszolja az esküvőn hordott szoknyát.
Az alkalmi ruhákat ezért is érdemes márkás terméket árusító használt ruha webshopból beszerezni. A gyerek koszorúslányruha és az elmaradhatatlan kopogós cipő pedig más jeles eseményen, ünnepségen is felvehető.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!