Kis Grófo Kanadában élő testvére, Kozák István, vagyis Gyémi kíméletlen üzenetet küldött a közösségi oldalán, valamint az is kiderült, hogy új fejlemény van az ügyben. Mint ismert, Kozák László, azaz Nagy Grófo sírját felfeszítették.
A testvérek az elkövetőknek 24 órát adtak, hogy feladják magukat a rendőrségen. Kis Grófót, aki azonnal Szolnokra utazott, teljesen lesújtotta, ami a temetőben fogadta. Most Gyémi ismét üzent a Facebookon. Kis Grófo testvére élő adásban jelentkezett be.
“Ejnye, ejnye. Okosak voltatok, de nem eléggé” – szólt az elkövetőkhöz Gyémi, aki arra kért mindenkit, osszák meg a videóját.
– Észrevették szerintem, hogy veszi őket a kamera… Soha az életemben nem live-oztam még, gyerekek, soha nem vettem fel az édesapám sírját… Ha a négy ember közül, mert négyen voltatok itt, hogy felcsináljátok ezt a sírt, édesapám sírját, hogy felbontsátok… – folytatta Nagy Grófo fia, akit percekig nem lehetett hallani, mert valószínűleg befogta a mikrofonját.
– Na, figyelj ide, kis patkány, mert ilyen pici vagy. Láttunk a kamerán, ilyen kis törpe vagy. Nyavalyás. Négyen voltatok. Nézzed csak, amire azt hittétek, hogy darázsfészek, látod ottan? Amire nem is gondoltál volna szerintem az életedben soha, a darázsfészek az egy kamera, te nyavalyás – folytatta Kis Grófo felháborodott testvére.

Kapcsolódó cikk

A „törpe” elkövetőtől azt kérte, hívja fel. Gyémi még a telefonszámát is megadta az élő felvételen. Hozzátette: talán neki akkor nem lesz baja, ha feladja magát, de a többiek nem ússzák meg. Kiemelte, hogy az ujjlenyomatok is megvannak.
– Te kis törpe, kis gyászkenet. Jobb, ha felhívsz. Mindent láttam. Mit vittek volna el innen? Az édesapámat, vagy mit? Azt hittétek, hogy most majd kincset találtok, vagy mi? Az Isten megnyomorít… Ismerős vagy nekem valahonnan, csak mondom neked – folytatta Gyémi, aki elmondta, hogy az elkövetőnek este 8-ig van ideje jelentkezni. Azt kéri tőle, adja ki a többiek nevét.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet