Nem kérdés, hogy a Youtube az egyik legismertebb és legkedveltebb videómegosztó platform. Havonta 2 milliárdnál is több felhasználóval büszkélkedhet, és a népszerűsége töretlen. Minden bizonnyal a Te vásárlóid is jól ismerik és használják is. Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

Kreatív, figyelemfelkeltő és színvonalas tartalmakat kell gyártanod ahhoz, hogy elérje az emberek ingerküszöbét. Annyi minden hatása alatt vagyunk folyamatosan, hogy csak az marad meg bennünk, ami megragad! Ha szeretnél Youtube csatornát és videókat, de nem tudod, hogyan csináld, szervezd ki szakembereknek!

Marketinges Erika és csapata egy olyan all inclusive ügynökség, akiknek egyik fő profilja a közösségi média kezelés. Ezen kívül film és animáció készítéssel, grafikai tervezéssel vagy hirdetések menedzselésével is foglalkoznak, így sokféle együttműködésre nyílik lehetőség velük.

Alaptézisek - ha Youtube-ozni szeretnél

Ha először Te magad próbálkoznál, akkor jó, ha ismersz pár fontos dolgot a Youtube videók készítésével kapcsolatban. Melyek ezek?
  • Mindenek előtt legyen koncepciód, tudd, hogy kinek, miért, és milyen tartalmat szeretnél gyártani! Ha nincsenek célok, nagy elérések sem várhatók.
  • Célszerű kontextusba helyezni a témát, amiről videót csinálsz. Teremts vele értéket, ne csak az eladásra fókuszálj!
  • Először adj, aztán kérj – vagyis ha elsőként hasznos infókat szolgáltatsz, utána könnyebben fog menni a CTA, a cselekvésre buzdítás.
  • Gyűjts tapasztalatot: figyeld, hogy milyen tartalmak mentek nagyot, mi az, ami igazán érdekli a felhasználókat. Ha lépést tudsz tartani a trendekkel, hatékonyabb lesz a kommunikációd.

Technikai háttér

Ha jól szeretnéd csinálni, ne bagatellizáld el a technikát sem! Ami kell hozzá: professzionális, full HD kamera, állvány, stúdiómikrofon, megfelelő megvilágítás és háttér, illetve videószerkesztő szoftver.

Mi az a Youtube shorts és mire jó?

Tény, hogy minél rövidebb és ütősebb egy videó, annál jobban fut manapság. A Tiktok mintájára pár éve már a Youtube-on is elérhetőek a shorts-ok. Ezek max. 1 perces, általában zenés anyagok, melyeknek napi szinten 15 milliárd megtekintésük van. Itt tudsz új trendeket vagy kihívásokat indítani. Ha van egy kreatív ötleted, a vállalkozásoddal innen be lehet törni a Youtube felhasználók körébe. Próbáld ki, nyűgözd le a már meglévő és a leendő vásárlóidat is!

Megvan az első videó, megosztottad, de kevés a megtekintés? Ne keseredj el! Elemezd, értékeld, majd a következtetések levonásával készítsd el a javított verziót. Ha így sem megy, ne engedd el! Még mindig ott van a lehetőség, hogy szakmai segítséget kérj.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.