A 20 perc őszintén új évadának első adásában többek között arról is beszélt Kulcsár Edina, hogy még mindig Szabó-Kulcsár Edinának hívják, de lehet, hogy már nem sokáig.

A Szeretlek Magyarország.hu és a Femcafe közös műsorból kiderül, hogy Kulcsár Edina önbizalmát alaposan megingatták a házassága utolsó időszakában történtek.

A szépségkirálynő tükörbe sem szívesen nézett akkoriban.

“Amikor nehezen élsz meg bizonyos dolgokat, az csorbít az önbizalmadon, és azért nekem bőven voltak ilyen jellegű időszakaim, és ezeket látom, amikor belenézek a tükörbe – mondta.

Kapcsolódó cikk

A Femcafé főszerkesztőjének, a műsort vezető Kraszkó Zitának Kulcsár őszintén beszélt arról is, mennyire mélyen volt az utolsó hónapokban.

“Amikor már annyira nem tudod összekapni magad, hogy egy sötét szobában fekszel, és csak sírsz, és nem tudsz semmi másra gondolni, csak arra, hogy szegény én – ez a tipikus önsajnálat, ami egyébként nem jellemző rám –, akkor egész egyszerűen elkezdesz agyalni, és visszaforgatod az időt, hogy de miért? Ezt is megpróbáltam, azt is megpróbáltam, akkor menjünk visszább. És akkor egyszer csak jön a fény, és megvilágosodsz” – jegyezte meg.

Mára azonban sokkal jobban van, amiben sokat segít neki az a pozitív töltet, amit új párjától, a rapper GwM-től kap.

A 20 perc őszintén hazugságvizsgálatán Kulcsár nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy GwM-mel már tavaly ősszel elkezdődött-e a kapcsolata. 

A mutató nem lengett ki a válaszkor – derül ki az adásból.

A szépségkirálynő részletesen elmesélte, hogyan és mikor kezdődött új kapcsolata. Szóba került az is, hogy egyelőre “kétlaki életet” él, és még tart a válásuk Csutival, vagyis még mindig a Szabó-Kulcsár Edina nevet viseli.

“Jelenleg az vagyok még, de lehet, hogy nem sokáig. Még én sem tudom, hogy mennyi ennek a lefolyása” – mondta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet