Hatalmas fordulat történt Kulka János életében

Kulka János az elmúlt évek során hatalmas megpróbáltatásokon ment és megy keresztül. Az agyvérzést kapott színész azonban visszatér a színpadra, ráadásul új darabban.

A 60 éves színész egy Csehov-drámában játszik márciusban, írja a Blikk. A Trojka Színházi Társulás Cseresznyéskert-feldolgozásában Firsz, az öreg inas szerepét játssza majd.

70A2kSDsRVriKODbs
Kulka János / Fotó: 444

A darabban feltűnik Gryllus Dorka és Eke Angéla is.

Mint a darab rendezője, Soós Attila elmondta, hosszas egyeztetés előzte meg a közös munkát, de régi vágya teljesült azzal, hogy Kulkát rendezheti.

Vélhetően ebben az is közrejátszhatott, hogy Kulka János Ujj Mészáros Károly X – A rendszerből törölve című filmjében játszott.

Kulka János kezd felépülni: színházi szerepet vállalt

Több mint két év telt el azóta, hogy Kulka János sztrókot kapott. A színművészt 2016 tavaszán döntötte le a betegség, azóta pedig csak egyszer láthattuk szerepelni, Ujj Mészáros Károly X – A rendszerből törölve című filmjében játszott. Kulka számára nagy kihívás volt ez a produkció, karakterét ugyanis megnyomorították, megcsonkították, és nagyon elfáradt mindeközben, de elmondása szerint megérte.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból