Kulcsár Edina és Csuti a legfrissebb hírek szerint békében meg tudtak egyezni, hogy gyermekeik kivel, hány napot fognak együtt tölteni.

Hosszú hetek után előrehaladás

Minden válófélben álló szülő esetében egy nagyon fontos és jövőre nézve meghatározó kérdés és döntés a gyerekek elhelyezése. Csuti és Edina, bár házasságukat nem tudták megmenteni, egy dologban teljes mértékben egyetértenek, hogy a gyerekek a legfontosabbak – írta a Blikk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés

Egy korábbi interjúban is elmondta Edina, hogy gyermekeik jóllétét mindketten nagyon fontosnak tartják, ám úgy érzik, ha kisebb hullámvölgyekkel is, de sikerül megoldaniuk a helyzetet. A hosszú hetek feszültsége pedig úgy látszik csendben kezd megoldódni. Edina ezt még egy külön mosolygós képpel is kommentálta, miszerint kezd hozzászokni az érzelmi bántalmazáshoz, amitől egyre erősebb.

Gyerekkérdés

Edina ezután az Instagram-oldalán indított kérdezz-felelekben árulta el a követőinek, milyen döntést hoztak Ninával és Medoxszal kapcsolatban ex-férjével.

A gyerekek 1 héten 4 napot velem vannak, 3 napot az apukájukkal, vagy éppen ebből 1-et a mamákkal! Mi ezt megbeszéltük egymással és továbbra is a gyerekek érdekeit vesszük figyelembe. És mérhetetlenül boldog vagyok, hogy Csuti ebben partner

– írta Edina.
Hozzátette, Csuti napjain is nyilván kiveszi a részét, hiszen Nina nem jár bölcsibe és mivel Csuti dolgozik, így az oviban is segít. “Külön-külön vagyunk a gyerekekkel mindketten. Biztos lesz majd a jövőben olyan, amikor közös programokat szervezünk nekik, mert a helyzettől függetlenül szeretnénk példát mutatni nekik” – magyarázta.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet