A műsorvezetők nem kímélték a rappereket a gyorshajtásos videó miatt.
L.L. Junior a napokba egy olyan videót posztolt, amin az látható, ahogy a Petőfi hídon Buda irányából Pest felé halad, majd megjelenik mellette egy másik autó, amiben úgy néz ki, mintha G.w.M ülne – ahogy azt korábban az rtl.hu is megírta.
“Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?” – mondja L.L. Junior a felvétel közben, amin egy pillanatra látni lehet, hogy mennyivel megy.

Kapcsolódó cikk

A rendőrség időközben közölte, hogy a videó alapján vizsgálatot indítottak.
Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a Balázsék című rádióműsor műsorvezetői is kommentálták a gyorshajtásos esetet, Rákóczi Feri például azt mondta, hogy „ez olyan fajta érzékenységsértés, amit szerintem se brahiból, se jaszkarizásból, semmiből nem teszel ki, vagy ha fel is veszed, elküldöd G.w.M-nek, nem rakod ki az oldaladra”.
“Itt aktív agysejtek tekintetében óriási deficit van. Ne menjen ő se, senki 130-cal. Ilyenkor nem lenne azért picit okosabb, nem mondhatta volna azt, hogy »gyerekek, igen, elszúrtam, ne haragudjatok«? Ahelyett, hogy felkapja a vizet, elkezd füvesezni, meg hogy mennyit jótékonykodsz. Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy »egy hülye barom voltam, bocs«?” – idézi a 24.hu szemléje Vadon Janit.

A Balázsék vonatkozó adása ezen a linken hallgatható meg.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet