Lady Gaga könyvében, a Channel Kindness – amit talán Kedvesség becsatornázva címen fordíthatnánk – című antológiában olyan történetek szerepelnek, amelyek erőt adnak pszichés zavarokban szenvedőknek, aktivistáknak és a legváltozatosabb problémákkal küzdő fiatalnak.

Lady Gaga csatornázza felénk a kedvességet

Lady Gagáról tudhatjuk, hogy a maga példáján keresztül is támogatja a lelki eredetű problémákkal és pszichés zavarokkal küzdő sorstársait. Nemrégiben árulta el a nagyközönségnek, hogy testi fájdalmait és betegségét az az elnyomott, kezeletlen poszttraumás stressz okozta, amely amiatt alakult ki, mert fiatal korában rendszeresen szexuálisan zaklatta egy ismerőse.

Lady Gaga Antologia Kiadas 2
/ Fotó: Lady Gaga Instagram

Ehhez a segítő tevékenységéhez kapcsolódik a legújabb projektje is. Lady Gaga bejelentette, hogy kiadja a Channel Kindness című antológiát írja a Dazed. A kötet különböző fiatal szerzők írásait tartalmazza, de olvashatjuk az énekesnő személyes, buzdító jegyzeteit is.

Lady Gaga felidézte a borzasztó emlékeit a megerőszakolásával kapcsolatban

lady gaga megerőszakolás, lady gaga oprah

„Ezeken az oldalakon olyan fiatalok írásait olvashatjuk, akik valamilyen változást indítottak el a maguk területén vagy a problémájukon túllépve megtalálták a belső erejüket” – írja a fülszöveg. Konkrét példákat is hoz arról, hogy milyen témákra számíthat az olvasó: kortárs zaklatás, egy társadalmi mozgalom elindítása vagy a mentális betegségekkel kapcsolatos előítéletek elleni küzdelem.

https://www.instagram.com/p/B9g7-mGpaPL/

A Channel Kindnessnek több szerzője van, akik mind kezdeményeztek valamiféle változást. A szerzőket a Channel Kindness programban választották ki, amely Lady Gaga azonos nevű alapítványának digitális platformja.

Lady Gaga belebújik Gucci gyilkosa bőrébe Ridley Scott új filmjében

Ridley Scott új filmjében Maurizio Gucci meggyilkolásának történetét meséli el, amelyben Gaga alakítja a férfi volt feleségét, akit a gyilkossággal vádoltak és ítélték el. A Gucci-divatház akkori vezetőjét az irodájában lőtte le egy bérgyilkos. Két évvel később Patrizia Reggianit letartóztatták és 29 év börtönbüntetésre ítélték a férje halálában való közrejátszás miatt.

És hogy mi újság még Lady Gagával azon túl, hogy megjelenségi lehetőséget biztosított a fiatal íróknak? Április 10-én jelenik meg új albuma, a Chromatica, amelyből már adott is egy kis ízelítőt a rajongóknak.

Lady Gaga – Stupid Love (Official Music Video)

“RAIN ON ME” THE NEW SINGLE & VIDEO FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW http://smarturl.it/RainOnMeChromatica WATCH THE VIDEO: https://youtu.be/AoAm4om…

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet