Lady Gaga most a koronavírus elleni küzdelemmel van elfoglalva, elhalasztja az új albumának megjelenését is.

A WHO elnöke is felköszöntötte születésnapján

Lady Gaga március 28-án ünnepelte 34. születésnapját. A szokásos ünnepség helyett az ikonikus énekes-szerző ezúttal koronavírus ellenes aktivistaként mutatkozott be.

Lady Gaga Who
Lady Gaga / Fotó: Lady Gaga Instagram

A nagy napon telefonbeszélgetést folytatott Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus-szel, az Egészségügyi Világszervezet elnökével, amelyről maga az elnök is beszámolt a Twitteren. Tedros köszönetet mondott Lady Gagának a koronavírus ellen vívott tevékenységéért és azért a kedvességért és együttérzésért, amelyet a világ felé közvetít ebben a kritikus időszakban is, továbbá, hogy a WHO mellett áll a vírus elleni harcban. Végül pedig felköszöntötte az énekesnőt, minden jót kívánva neki születésnapja alkalmából.

No Title

A very good call with @ladygaga. I thanked her for her continuing efforts to show compassion & kindness to the world. She is ready to support @WHO in any way possible in the fight against #COVID19. Together!

Gaga ezután részt vett az Elton John által szervezett iHeart Living Room Concert for America elnevezésű élő online eseményen. Az élő „koncert a nappaliból” a koronavírus időszakában szociális tevékenységeket végző jótékonysági szervezetek számára gyűjtött adományokat.

Lady Gaga fiatal szerzők írásaiból készült válogatáskötetet készül kiadni

Lady Gagá ról tudhatjuk, hogy a maga példáján keresztül is támogatja a lelki eredetű problémákkal és pszichés zavarokkal küzdő sorstársait. Nemrégiben árulta el a nagyközönségnek, hogy testi fájdalmait és betegségét az az elnyomott, kezeletlen poszttraumás stressz okozta, amely amiatt alakult ki, mert fiatal korában rendszeresen szexuálisan zaklatta egy ismerőse.

Többek között Lizzo és Mariah Carey is támogatta a kezdeményezést, Gaga pedig egy rövid, de rendkívül hatásos beszédet mondott a nézőknek, amelynek az volt a fő üzenete, hogy bízzanak továbbra is ezekben a nehéz időkben.

Új lemez helyett izgalmas meglepetések

Lady Gaga nemrég azt a „hihetetlenül fájdalmas” döntést is bejelentette, hogy elhalasztja a régóta várt új lemezének, a Chromaticának a megjelenését valamikorra az év hátralevő részére.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindannyiunk számára rendkívül mozgalmas és rémísztő időszak ez. Miközben szentül hiszem, hogy a művészeten keresztül vagyunk a leginkább képesek örömöt és vigaszt nyújtani egymásnak ezekben a nehéz időkben, ugyanakkor nem érzem helyénvalónak, hogy éppen most, egy világjárvány idején jelenjen meg a lemezem[/perfectpullquote]

– írta Lady Gaga. Bízik benne ugyanakkor, hogy a Chromatica Ball turné folytatódhat nyáron, amennyiben megszűnik a kijárási tilalom. Gaga megígérte, hogy nagyon sok meglepéssel készül az elkövetkezendő hónapokban, hogy ébren tartsa a rajongói lelkesedését.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet