Tavaly bejelentett házassága és terhessége után, most már a kórházi ágyból jelentkezett Lakatos Yvette.

Kanadából szeretettel

Lakatos Yvette, a Megasztár 5. évadának egyik felfedezettje, hatodikként végzett az erős mezőnyben. Utána egy ideig még Magyarországon élt, aztán visszaköltözött Kanadába, ahol felnőtt. Azóta is aktívan tevékenykedik a zeneiparban, de már nem csak énekesnőként, hanem dalszerzőként is – írta a Nők Lapja Café.

2021 nyarán kérték meg Yvette kezét és tavaly augusztusban jelentette be, hogy első gyermekével várandós. A férjével Kanadában élő énekesnő most a közösségi oldalán tudatta, hogy beindult a szülés, így hamarosan világra hozza a kisfiát.

Sikerek fiatalon

Lakatos Yvette Pécelen született 1994-ben, majd családjával kiköltözött Vancouverbe, Kanadába, ahol már megcsillantotta tehetségét több műsorban is. 2009-ben tértek vissza Magyarországra a Megasztár miatt, ahová 2010-ben jelentkezett. 

Yvette könnyedén vette az akadályokat: először a válogatón, majd a selejtezőn is biztonságban továbbjutott. Az első élő adásban, még Radics Gigivel is sikeresen párbajozott és bekerült a legjobb 13 közé.

Yvette végül hatodik lett a versenyen, de nem bánkódott kiesése miatt. Pár hónappal később lemezszerződést is tarthatott a kezében. Yvette el is kezdett dolgozni debütáló albumán, amellett, hogy januárban visszament az iskolába. Később pedig megjelent az első dala, amely a Don’t You Know címet viseli, ennek magyar változata a Napvihar címet kapta.

Mint arról beszámoltunk, a tavalyi év végén elhunyta Megasztár első évadának versenyzője, Kendech Evelyne. Torres Dani és Tóth Vera is búcsút vett tőle.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet