Életfogytiglani börtönbüntetést kapott egy amerikai bébiszitter, aki agyonverte a gyereket, akire vigyázott, miután az bepisilt.

A 23 éves Lauren Jeanette Courtney bűnösnek vallotta magát az ötéves Ryan James Peralto meggyilkolásában, írja a DailyStar.

A nevadai nő életfogytiglani börtönbüntetéssel néz szembe, miután a gyermek, akire vigyázott 2021-ben agyvérzést és koponyatörést szenvedett.

A kisfiú szülei biztonsági kamerákat szereltek fel a házukba, miután lányuk szólt nekik, hogy a bébiszitter bántotta a fiút. Így amikor a bébiszitter felhívta az apukát, hogy a gyerek vért hányt, leellenőrizték a felvételeket.

A felvételeken azt látták, hogy a bébiszitter egy karjánál fogva ráncigálta a kisfiút a házban, majd megrúgta és ütötte az arcát, és a mellkasát csapkodta. Ezután levette a fiúról a fehérneműjét és a zuhanyzóba rángatta. A verés két percen át tartott, és a gyerek sérüléseket szenvedett a lépén, a máján, a hasnyálmirigyén és a belein is a koponyatörés és az agyvérzés mellett. 

Mire az apa hazaért a munkából, miután a szitter értesítette telefonon arról, hogy a kisfiú nincs jól, a gyerek már nem reagált.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet