Egy fiatal életében meghatározó és hosszú távú döntés a párválasztás. Bár napjainkra sokat változtak az ezzel kapcsolatos szokások, mégis ennek a döntésnek megvannak a tárgyi kellékei is. Elsősorban a fiatalemberek kezdeményeznek, és így rájuk hárul az eljegyzési gyűrű kiválasztása is.

Milyen gyűrűt illik adni szíved hölgyének?

Napjainkban a választék végtelen, ez meg is könnyíti, ugyanakkor meg is nehezíti a választásodat. Tanácstalan vagy? Segítünk a döntésben!

Általános szokás, hogy az eljegyzés egyköves, úgynevezett szoliter gyűrűvel történik, és a karikagyűrűt később együtt veszi meg a pár. De manapság az is előfordul, hogy a karikagyűrű is azonnal a fiatalok kezére kerül.

Ha egyedül választod ki a gyűrűt a karikagyuru.hu-nál, egész biztos, hogy zavarban leszel, hiszen nagyon valószínű, hogy még nem jártál ékszerboltban és tanácstalan vagy a választást illetően. A karikagyuru.hu-nál nagy szakmai tapasztalattal és a gyűrűk széles választékával állnak rendelkezésedre.

Íme, itt a segítség!

Ha jól ismered a kedvesedet, az már félsiker! Az ékszerboltban a kedves eladók fel vannak készülve arra, hogy minden segítséget megadjanak neked ahhoz, hogy eltaláld a leendő menyasszony ízlését.

Te elmondod, hogy mit szeret, milyen a vérmérséklete, mik a kedvenc tevékenységei, az eladók pedig olyan gyűrűket ajánlanak, amik megfelelnek a hölgy karakterének.

  • A méret megállapításában, a gyűrű anyagának kiválasztásában, az esetleges feliratok, vésések megtervezésében is segítséget kapsz az ékszerboltban.
  • Ha bármilyen, még megválaszolatlan kérdés marad, profi ötvös és ékszerész is rendelkezésedre áll.
  • Ha esetleg mégsem megfelelő a méret, díjmentesen kicseréljük a gyűrűt.
  • Viselés közben a tisztítást, polírozást is díjmentesen vállaljuk.
  • Ha már meguntad, nem tetszik, kicseréljük, vagy beszámítjuk egy újabb ékszer árába.
  • Egyedi tervezést is vállalunk.

Napjaink megoldása

Kevésbé romantikus, de manapság már eléggé elterjedt szokás, hogy a fiatal pár együtt választja ki a karikagyűrűt. Ennek megvan az a hátránya, hogy eltűnik a meglepetés varázsa, ugyanakkor nagy előnye, hogy így biztos, hogy a gyűrű olyan lesz, amilyet mindketten szívesen hordanak.

A karikagyűrű a végtelen jelképe, azt szimbolizálja, hogy két ember élete végéig összetartozik. Sajnos napjainkban ez már megváltozott, hiszen nagyon sok a válás, és sokan inkább nem is házasodnak össze.

De alapvetően a karikagyűrű szép hivatása még megvan, minden fiatal lány (és fiú is) arról álmodozik, hogy egyszer a szerelme a kezére húz egy gyönyörű, egyedi gyűrűt, ami az összetartozásukat jelenti, hiszen mindenki úgy választ párt magának, hogy egész életében vele szeretne élni.

Ez nagy és boldogító döntés, kevés hozzá hasonló van az életben, ezért nem mindegy, milyen élmény a gyűrű kiválasztása. Hogy már a gyűrűválasztás is szép élmény legyen, ebben nyújtanak segítséget az ékszerboltok és a csodálatos választékuk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

e-kert.hu - 2022 november - LinkMarketing - 5

Egy fém tárolóra minden kertben szükség van

Számos olyan holmi fordul elő egy kertes házban, amit csak időszakosan használunk, és nem mindig megoldott az, hogy ezeket a dolgokat úgy pakoljuk el, hogy megőrizzük azok épségét és funkcióját.

https-__cupydo.hu_ - 2022 november - Cikk2

Eleged van a kapcsolatszédelgőkből?

Társat keresni sosem egyszerű, az online térben pedig még kevésbé az, hiszen az internet mögé bújva mindenki sokkal többet enged meg magának, mindenki sokkal lazábban kezeli a dolgokat, mint ahogy amúgy személyesen tenné.

The,Girl,With,The,Puppy,In,Bed.

A legkényelmesebb fekvőalkalmatosságok vendégeink számára

Biztosan előfordult már veled is, hogy szívesen vendégül fogadtad volna a rokonságot, vagy esetleg egy átmulatott este után adtál volna fekvő helyet egy barátnak, de mivel nem volt erre alkalmas fekvőalkalmatosságod, sajnos búcsút kellett mondani az ötletnek.

vagyaim.hu - 2022 november - LinkMarketing - 4

Tuti tippek felnőtteknek!

Az anális közösülés amilyen izgató, olyan fájdalmas is lehet abban az esetben, ha nem a megfelelő körülmények között kerül rá sor.

https-www.foliasjuci.hu-2022 november - Cikk6

Érezd magad otthon úgy, mint egy Loire menti kastélyban!

Merésznek tartod ezt a kijelentést? Pedig nem kell szerénykedned, mert ha tetszik a pompázatos királyi stílus, vagy csak pár kiegészítő erejéig lopnád be lakásodba, akkor simán megvalósíthatod otthon is azt az életérzést, amit egy kastély fényűző lakosztályában érezhetsz.

https-__griffwebshop.com_ - 2022 október - Cikk3

A laza viselet, amelyet nem is olyan egyszerű összeállítani

A spotzakó-farmer összeállítások laza eleganciát sugároznak, amennyiben sikerül jól eltalálni mindkét ruhadarabot. Stylistokat, szakértőket és persze az ilyen összeállításokat kedvelő férfiakat kérdezve, általános vélekedés, hogy a legjobb, ha sötétebb színű nadrágot választasz.

18650-akku.hu - 2022 október - LinkMarketing - 1

Az e-cigik hajtómotorjai, az akkumulátorok

Az e-cigaretta népszerűsége napjainkban töretlen, hiszen a hagyományoshoz képest számos előnnyel rendelkezik, nemcsak árban, de az egészségügyi kockázatokat tekintve is. Sokaknak segíthet az ártalmas dohányzásról való leszokásban, hiszen alapjaiban ugyanazt az érzést nyújtja, mint a klasszikus változat.