Egy fiatal életében meghatározó és hosszú távú döntés a párválasztás. Bár napjainkra sokat változtak az ezzel kapcsolatos szokások, mégis ennek a döntésnek megvannak a tárgyi kellékei is. Elsősorban a fiatalemberek kezdeményeznek, és így rájuk hárul az eljegyzési gyűrű kiválasztása is.

Milyen gyűrűt illik adni szíved hölgyének?

Napjainkban a választék végtelen, ez meg is könnyíti, ugyanakkor meg is nehezíti a választásodat. Tanácstalan vagy? Segítünk a döntésben!

Általános szokás, hogy az eljegyzés egyköves, úgynevezett szoliter gyűrűvel történik, és a karikagyűrűt később együtt veszi meg a pár. De manapság az is előfordul, hogy a karikagyűrű is azonnal a fiatalok kezére kerül.

Ha egyedül választod ki a gyűrűt a karikagyuru.hu-nál, egész biztos, hogy zavarban leszel, hiszen nagyon valószínű, hogy még nem jártál ékszerboltban és tanácstalan vagy a választást illetően. A karikagyuru.hu-nál nagy szakmai tapasztalattal és a gyűrűk széles választékával állnak rendelkezésedre.

Íme, itt a segítség!

Ha jól ismered a kedvesedet, az már félsiker! Az ékszerboltban a kedves eladók fel vannak készülve arra, hogy minden segítséget megadjanak neked ahhoz, hogy eltaláld a leendő menyasszony ízlését.

Te elmondod, hogy mit szeret, milyen a vérmérséklete, mik a kedvenc tevékenységei, az eladók pedig olyan gyűrűket ajánlanak, amik megfelelnek a hölgy karakterének.

  • A méret megállapításában, a gyűrű anyagának kiválasztásában, az esetleges feliratok, vésések megtervezésében is segítséget kapsz az ékszerboltban.
  • Ha bármilyen, még megválaszolatlan kérdés marad, profi ötvös és ékszerész is rendelkezésedre áll.
  • Ha esetleg mégsem megfelelő a méret, díjmentesen kicseréljük a gyűrűt.
  • Viselés közben a tisztítást, polírozást is díjmentesen vállaljuk.
  • Ha már meguntad, nem tetszik, kicseréljük, vagy beszámítjuk egy újabb ékszer árába.
  • Egyedi tervezést is vállalunk.

Napjaink megoldása

Kevésbé romantikus, de manapság már eléggé elterjedt szokás, hogy a fiatal pár együtt választja ki a karikagyűrűt. Ennek megvan az a hátránya, hogy eltűnik a meglepetés varázsa, ugyanakkor nagy előnye, hogy így biztos, hogy a gyűrű olyan lesz, amilyet mindketten szívesen hordanak.

A karikagyűrű a végtelen jelképe, azt szimbolizálja, hogy két ember élete végéig összetartozik. Sajnos napjainkban ez már megváltozott, hiszen nagyon sok a válás, és sokan inkább nem is házasodnak össze.

De alapvetően a karikagyűrű szép hivatása még megvan, minden fiatal lány (és fiú is) arról álmodozik, hogy egyszer a szerelme a kezére húz egy gyönyörű, egyedi gyűrűt, ami az összetartozásukat jelenti, hiszen mindenki úgy választ párt magának, hogy egész életében vele szeretne élni.

Ez nagy és boldogító döntés, kevés hozzá hasonló van az életben, ezért nem mindegy, milyen élmény a gyűrű kiválasztása. Hogy már a gyűrűválasztás is szép élmény legyen, ebben nyújtanak segítséget az ékszerboltok és a csodálatos választékuk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.

https-konyhapanel.hu - 2024 február - Cikk1

A színek ereje a konyhában

A konyha nemcsak az étel elkészítésének helye, hanem egyben a családi és baráti összejövetelek hangulatos színtere is.

httpswww.skinshop.hu - 2024 január - Cikk1

A peptidek jelentősége a bőrápolásban

Sokféle újdonság akad a bőrápolás terén, az innovációkkal pedig nem mindig egyszerű lépést tartani. A peptidek is sokak számára még ismeretlenek, pedig egy kifejezetten sok kutatásnak alávetett alkotóelemről van szó.

unnamed-208

TOP-10 nagyszerű ajándék nőknek

Mivel a naptár tele van születésnapokkal, ünnepekkel és más különleges alkalmakkal egyetlen évben, mindig itt az ideje, hogy vásároljunk szeretteinknek.

https-_www.apisz.hu_ - 2024 január - Cikk2

3+1 csomagolási tipp költözéshez

Ha költözni kényszerülünk, vegyes érzések keringhetnek bennünk, hiszen bár izgatottak vagyunk az új lakhelyünk elfoglalása miatt, maga a költözés sokszor igen stresszes tud lenni.