A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

A magas sarok nem elvárás?

Nem. Csupán egy opció a sok közül. Erre rímel az https://www.ecipo.hu/noi/felcipo/magas-sarku.html oldalon található cipők sokszínűsége. Ki merné azt állítani, látva a felhozatal stílusosságát, hogy kizárólag az extra magas sarok az, ami viszi a prímet? Korántsem. Természetesen akad, akinek nagyon jól áll, aki gyakorlatilag képtelen nélküle létezni, mert általa érzi kerek egésznek magát. Viszont az is abszolút rendben van, ha valaki nem rezeg együtt ezekkel az elképzelésekkel. A nőiesség, mint jellemvonás, mint kisugárzás nem a sarkokban van elrejtve. A sarok legfeljebb csak hozzáadhat az amúgy szemeket kényeztető megjelenéshez. De önmagában semmit sem jelent. Tehát az egész képet, a komplex stílust érdemes figyelni és ezt alapul véve választani. Így már mindjárt új értelmezést nyerhet a nőiesség és mindaz, amit ezek a modellek jól láthatóan képviselnek. De lehet akár minden nap magassarkút hordani? Igen, ha valaki betartja az alábbi tippeket!

  1. Gondold át, mi vár rád! Mindenképpen érdemes a reggeli öltözködésnél alaposan átgondolni, milyen feladatokat kell elvégezned az adott napon. Ha sok a mászkálás, a rohangálás, az intézkedés, akkor is mehetsz magassarkúban, de a legkényelmesebb darabodat válaszd ki, különben szenvedés vár rád!
  2. A váltócipő főnyeremény lehet! Bemehetsz minden nap magassarkúban a városba, de gondolnod kell B verzióra. Érdemes egy váltócipőt tartani a kocsi csomagtartójában, a munkahelyi asztalod fiókjában, esetleg a nagyobb méretű táskád alján, mert speciális helyzetekben, meglepő szituációkban ez aranyat érhet.
  3. Válaszd a minőséget! Amikor egy magassarkút napi használatra szánsz, csakis minőségi darabot válassz! Ezek természetesen magasabb árúak, ám megszolgálják a rájuk költött forintokat, hiszen tovább kitartanak, tovább biztosítanak kényelmes viseletet. Az olcsóbb darabokban kín és szenvedés lehet a hosszabb távú közlekedés.
  4. Védd magad! Ha kinézted az adott napra kedvencnek titulált cipődet, felvétel előtt kezdj el védekezni. Mire gondolunk? Mindenki tudja, hol és hogyan szokta „bántani” a cipő a lábát egy hosszabb nap során. A kidörzsölődés ellen érdemes elöljáróban is védekezni, például ragtapaszokkal.
Showing New Heels
Magassarkú

Az elegancia kiegészítőkkel tovább fokozható?

Természetesen! Ha a praktikusság, azaz a maximális kényelem és az ízlésre szabott küllem stimmel, akkor jöhetnek az egyéb kiegészítők. A https://www.ecipo.hu/taskak.html oldalon olyan táskák állnak sorban a figyelemért, amik egytől-egyig fokozhatják az amúgy is vonzó megjelenést. Ha mindennek tetejében a cipő és a táska passzolnak egymással, akkor olyan kisugárzás teremthető meg, ami párját ritkítja. Sokan feleslegesnek érzik, hogy az ilyen, aprónak tűnő részletekre odafigyeljenek, mások pedig nemes egyszerűséggel idő- és energiafecsérlésnek titulálják. Ám valójában nagyon is kifizetődő stratégia egy kis időt, meg erőt áldozni az apróságok összehangolására, ugyanis amikor ez megtörténik, akkor olyan végeredmény érhető el, olyan látványos harmónia hozható létre, ami tényleg bókokra, elismerésre, sőt irigykedő pillantásokra méltó.

Liam Neeson Becsuletes Tolvaj Honest Thief Filmek
Liam Neeson Oscar-Jelölt Északír Színész / Fotó: Getty Images

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.