Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok. Mostantól pedig a napelemes rendszerből is kihozhatjuk a maximumot!

Energiamenedzsment felsőfokon

A Wagner Solar Hungária SolarEdge Home rendszert kínál azoknak, akik nem érik be kevesebbel a legjobbnál. Az elvárások teljesen érthetőek, hiszen az energiával való gazdaságos bánásmód a jövő egyetlen járható útja, akár a környezet védelmének szempontjából nézzük, akár a család vagy a vállalkozás havi kiadásainak optimalizálása a cél.

A kulcsrakész megoldások, karöltve a legmodernebb technológiával képesek megoldást kínálni napjaink energiaigényének kielégítésére, ráadásul megújuló energiaforrások alkalmazása révén. De mi mindent tartalmaz a SolarEdge Home rendszer? Nézzük meg közelebbről!

A SolarEdge Home rendszer minőséget nyújt

A napelem modulok mellett a SolarEdge márkanévvel fémjelzett teljesítményoptimalizálók, a SolarEdge Energy Hub inverter, akkumulátor, inline mérő, EV töltő, sőt, vízmelegítő vezérlő, aljzat és tartalék interfész is a rendszer részét képezi. A SolarEdge Energy Hub inverter és akkumulátor 2023-tól lesz elérhető a magyar piacon.

A technológiai innovációk, a körültekintő tervezés, valamint a minőségi alkotóelemek és eszközök lehetőséget nyújtanak arra, hogy valóban megvalósíthassuk az energiamenedzsmentet, s a legjobb teljesítményt érjük el. Ezzel a szisztémával nemcsak a ma, hanem a holnap kihívásaira is releváns, működő válaszokat adhatunk.

A SolarEdge Energy Hub inverter hibrid megoldást kínál

A SolarEdge inverter amellett, hogy a lehető legjobb jellemzőkkel rendelkezik, háromfázisú megoldást biztosít. Ennek köszönhetően a hálózatra kötött napelemes rendszerhez az akkumulátoros energiatárolást, valamint az intelligens energiaalkalmazásokat is elérhetővé teszi. Ezzel az innovációval az összes opció előnyeit kiélvezhetjük, miközben minden hátránnyal leszámolhatunk.

Ha mindez nem lenne elég, akkor a többi pozitív tulajdonságot megismerve végképp meggyőződhetünk arról, hogy ez a lehető legjobb választás. Hiszen ezt a szisztémát és invertert használva egy költséghatékony megoldás mellett tesszük le a voksunkat, amely könnyen érthető és átlátható modulszintű felügyelettel működik. Egyszerre élvezhetjük a gyors üzembe helyezést és a lehető legnagyobb biztonságot is, hiszen a magas feszültség miatti problémák ezzel a megoldással nem veszélyeztetnek.

Természetesen egyfázisú SolarEdge inverter is választható, amely szintén számos előnyt biztosít, kezdve a 99%-os hatékonysággal, folytatva azzal, hogy akár 200%-osan túlméretezhető, így később sincs akadálya annak, hogy bővítsük meglévő kapacitásainkat. Ez az inverter is eredményes az akkumulátoros tartalék ellátás, az elektromosjármű-töltés menedzselésében, és ez még messze nem az előnyök vége. Ha szeretnéd még jobban megismerni, keresd fel a Wagner Solar Hungária weboldalát!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.