Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok. Mostantól pedig a napelemes rendszerből is kihozhatjuk a maximumot!

Energiamenedzsment felsőfokon

A Wagner Solar Hungária SolarEdge Home rendszert kínál azoknak, akik nem érik be kevesebbel a legjobbnál. Az elvárások teljesen érthetőek, hiszen az energiával való gazdaságos bánásmód a jövő egyetlen járható útja, akár a környezet védelmének szempontjából nézzük, akár a család vagy a vállalkozás havi kiadásainak optimalizálása a cél.

A kulcsrakész megoldások, karöltve a legmodernebb technológiával képesek megoldást kínálni napjaink energiaigényének kielégítésére, ráadásul megújuló energiaforrások alkalmazása révén. De mi mindent tartalmaz a SolarEdge Home rendszer? Nézzük meg közelebbről!

A SolarEdge Home rendszer minőséget nyújt

A napelem modulok mellett a SolarEdge márkanévvel fémjelzett teljesítményoptimalizálók, a SolarEdge Energy Hub inverter, akkumulátor, inline mérő, EV töltő, sőt, vízmelegítő vezérlő, aljzat és tartalék interfész is a rendszer részét képezi. A SolarEdge Energy Hub inverter és akkumulátor 2023-tól lesz elérhető a magyar piacon.

A technológiai innovációk, a körültekintő tervezés, valamint a minőségi alkotóelemek és eszközök lehetőséget nyújtanak arra, hogy valóban megvalósíthassuk az energiamenedzsmentet, s a legjobb teljesítményt érjük el. Ezzel a szisztémával nemcsak a ma, hanem a holnap kihívásaira is releváns, működő válaszokat adhatunk.

A SolarEdge Energy Hub inverter hibrid megoldást kínál

A SolarEdge inverter amellett, hogy a lehető legjobb jellemzőkkel rendelkezik, háromfázisú megoldást biztosít. Ennek köszönhetően a hálózatra kötött napelemes rendszerhez az akkumulátoros energiatárolást, valamint az intelligens energiaalkalmazásokat is elérhetővé teszi. Ezzel az innovációval az összes opció előnyeit kiélvezhetjük, miközben minden hátránnyal leszámolhatunk.

Ha mindez nem lenne elég, akkor a többi pozitív tulajdonságot megismerve végképp meggyőződhetünk arról, hogy ez a lehető legjobb választás. Hiszen ezt a szisztémát és invertert használva egy költséghatékony megoldás mellett tesszük le a voksunkat, amely könnyen érthető és átlátható modulszintű felügyelettel működik. Egyszerre élvezhetjük a gyors üzembe helyezést és a lehető legnagyobb biztonságot is, hiszen a magas feszültség miatti problémák ezzel a megoldással nem veszélyeztetnek.

Természetesen egyfázisú SolarEdge inverter is választható, amely szintén számos előnyt biztosít, kezdve a 99%-os hatékonysággal, folytatva azzal, hogy akár 200%-osan túlméretezhető, így később sincs akadálya annak, hogy bővítsük meglévő kapacitásainkat. Ez az inverter is eredményes az akkumulátoros tartalék ellátás, az elektromosjármű-töltés menedzselésében, és ez még messze nem az előnyök vége. Ha szeretnéd még jobban megismerni, keresd fel a Wagner Solar Hungária weboldalát!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

e-kert.hu - 2022 november - LinkMarketing - 5

Egy fém tárolóra minden kertben szükség van

Számos olyan holmi fordul elő egy kertes házban, amit csak időszakosan használunk, és nem mindig megoldott az, hogy ezeket a dolgokat úgy pakoljuk el, hogy megőrizzük azok épségét és funkcióját.

https-__cupydo.hu_ - 2022 november - Cikk2

Eleged van a kapcsolatszédelgőkből?

Társat keresni sosem egyszerű, az online térben pedig még kevésbé az, hiszen az internet mögé bújva mindenki sokkal többet enged meg magának, mindenki sokkal lazábban kezeli a dolgokat, mint ahogy amúgy személyesen tenné.

The,Girl,With,The,Puppy,In,Bed.

A legkényelmesebb fekvőalkalmatosságok vendégeink számára

Biztosan előfordult már veled is, hogy szívesen vendégül fogadtad volna a rokonságot, vagy esetleg egy átmulatott este után adtál volna fekvő helyet egy barátnak, de mivel nem volt erre alkalmas fekvőalkalmatosságod, sajnos búcsút kellett mondani az ötletnek.

vagyaim.hu - 2022 november - LinkMarketing - 4

Tuti tippek felnőtteknek!

Az anális közösülés amilyen izgató, olyan fájdalmas is lehet abban az esetben, ha nem a megfelelő körülmények között kerül rá sor.

https-www.foliasjuci.hu-2022 november - Cikk6

Érezd magad otthon úgy, mint egy Loire menti kastélyban!

Merésznek tartod ezt a kijelentést? Pedig nem kell szerénykedned, mert ha tetszik a pompázatos királyi stílus, vagy csak pár kiegészítő erejéig lopnád be lakásodba, akkor simán megvalósíthatod otthon is azt az életérzést, amit egy kastély fényűző lakosztályában érezhetsz.

https-__griffwebshop.com_ - 2022 október - Cikk3

A laza viselet, amelyet nem is olyan egyszerű összeállítani

A spotzakó-farmer összeállítások laza eleganciát sugároznak, amennyiben sikerül jól eltalálni mindkét ruhadarabot. Stylistokat, szakértőket és persze az ilyen összeállításokat kedvelő férfiakat kérdezve, általános vélekedés, hogy a legjobb, ha sötétebb színű nadrágot választasz.

18650-akku.hu - 2022 október - LinkMarketing - 1

Az e-cigik hajtómotorjai, az akkumulátorok

Az e-cigaretta népszerűsége napjainkban töretlen, hiszen a hagyományoshoz képest számos előnnyel rendelkezik, nemcsak árban, de az egészségügyi kockázatokat tekintve is. Sokaknak segíthet az ártalmas dohányzásról való leszokásban, hiszen alapjaiban ugyanazt az érzést nyújtja, mint a klasszikus változat.