Hol vannak már azok az idők, amikor a sportfogadás még azt jelentette, hogy elmegyünk egy lottó-totó irodába, vásárolunk egy szelvényt és az NB1-es mérkőzések végeredményeit igyekszünk megtippelni. Ha pedig szerencsénk van és a csapatok formájával is tisztában vagyunk, akkor egy telitalálatos szelvénnyel komoly összegeket kereshetünk.

Ma már a sportfogadás is átköltözött az internetre, nagyon sok online sportfogadási és kaszinóoldal érhető el, ahol a fogadási piacok és sportágak hihetetlen választéka várja a fogadókat. A mi tanácsunk minden játékos részére, hogy mielőtt eldöntené hol és mire fogadna, mindenképp hasonlítsa össze az online kaszinók https://www.sportfogadas.net/ oldalon lévő listáját.

A sportfogadási oldalakon megtalálható legnépszerűbb sportágak közé tartozik természetesen a már említett labdarúgás, emellett a kosárlabda, a tenisz, a jégkorong és lóverseny. Ezen kívül számos kevésbé népszerű sportra is fogadhatunk, amilyenek a teljesség igénye nélkül a baseball, a golf, a gyorskorcsolya, a röplabda, a rögbi, a Forma-1, az ökölvívás, a sakk vagy az egyre népszerűbb e-sportok.

Győztes, vesztes, döntetlen

Az említett sportágak mindegyikében számos fogadási piac, fogadási lehetőség létezik. A legnépszerűbbek a mérkőzés közbeni fogadások. Ez azt jelenti, hogy az adott összecsapás játékideje alapján, az eredmény alakulását követve tudunk azonnali fogadást kötni, több dologra is. A legismertebb fogadási típusok a következők.

1/X/2

A labdarúgás legelterjedtebb fogadási típusa, visszautal a cikk elején felelevenített jó öreg totózásra. Tehát, ahogy a neve is mondja, itt fogadhatunk arra, hogy a hazai csapat fog nyerni, hogy a vendégek viszik el a pálmát vagy pedig döntetlen lesz a végeredmény. Ezt nevezik háromesélyes fogadásnak is. Ezeknél a fogadásoknál akkor nyerhetünk nagyot, ha a kevésbé esélyes csapatra teszünk, annak ugyanis jóval nagyobb a szorzója, mint az esélyes csapatnak.

Felett/Alatt

A felett/alatt fogadási típus a maga alapformájában arra vonatkozik, hogy meg kell tippelned, hogy valamilyen végkimenetel egy adott szám alatt vagy felett lesz. Ez vonatkozik a mérkőzésen adott gólok számára, a szögletekre, a sárga és/vagy piros lapokra, a büntetők számára és még sok egyébre.

Mindkét csapat szerez gólt

Egy egyszerű fogadási típusról van szó, azt kell eltalálnunk, hogy a meccsen mindkét csapatnak sikerül-e a hálóba találnia vagy sem. Látszólag egyszerű fogadásról van szó, de mint minden fogadási típusnak, ennek is megvan a maga kockázata. Hiszen, ha egy jóval erősebb csapat játszik egy gyengébb ellen, abban szinte biztosak lehetünk, hogy ki fog nyerni, de akár véletlenül is adhat gólt az esélytelenebb csapat.

Ezek a legnépszerűbb, leggyakrabban használt fogadási típusok, de ezen felül a legjobb sportfogadási oldalakon még nagyszámú fogadási opció érhető el. Úgyhogy, ha fogadni szeretnél, válassz egy sportfogadási oldalt, regisztrálj és nézd át a fogadási lehetőségeket.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk