Hol vannak már azok az idők, amikor a sportfogadás még azt jelentette, hogy elmegyünk egy lottó-totó irodába, vásárolunk egy szelvényt és az NB1-es mérkőzések végeredményeit igyekszünk megtippelni. Ha pedig szerencsénk van és a csapatok formájával is tisztában vagyunk, akkor egy telitalálatos szelvénnyel komoly összegeket kereshetünk.

Ma már a sportfogadás is átköltözött az internetre, nagyon sok online sportfogadási és kaszinóoldal érhető el, ahol a fogadási piacok és sportágak hihetetlen választéka várja a fogadókat. A mi tanácsunk minden játékos részére, hogy mielőtt eldöntené hol és mire fogadna, mindenképp hasonlítsa össze az online kaszinók a www.sportfogadas.net lévő listáját.

A sportfogadási oldalakon megtalálható legnépszerűbb sportágak közé tartozik természetesen a már említett labdarúgás, emellett a kosárlabda, a tenisz, a jégkorong és lóverseny. Ezen kívül számos kevésbé népszerű sportra is fogadhatunk, amilyenek a teljesség igénye nélkül a baseball, a golf, a gyorskorcsolya, a röplabda, a rögbi, a Forma-1, az ökölvívás, a sakk vagy az egyre népszerűbb e-sportok.

Győztes, vesztes, döntetlen

Az említett sportágak mindegyikében számos fogadási piac, fogadási lehetőség létezik. A legnépszerűbbek a mérkőzés közbeni fogadások. Ez azt jelenti, hogy az adott összecsapás játékideje alapján, az eredmény alakulását követve tudunk azonnali fogadást kötni, több dologra is. A legismertebb fogadási típusok a következők.

1/X/2

A labdarúgás legelterjedtebb fogadási típusa, visszautal a cikk elején felelevenített jó öreg totózásra. Tehát, ahogy a neve is mondja, itt fogadhatunk arra, hogy a hazai csapat fog nyerni, hogy a vendégek viszik el a pálmát vagy pedig döntetlen lesz a végeredmény. Ezt nevezik háromesélyes fogadásnak is. Ezeknél a fogadásoknál akkor nyerhetünk nagyot, ha a kevésbé esélyes csapatra teszünk, annak ugyanis jóval nagyobb a szorzója, mint az esélyes csapatnak.

Felett/Alatt

A felett/alatt fogadási típus a maga alapformájában arra vonatkozik, hogy meg kell tippelned, hogy valamilyen végkimenetel egy adott szám alatt vagy felett lesz. Ez vonatkozik a mérkőzésen adott gólok számára, a szögletekre, a sárga és/vagy piros lapokra, a büntetők számára és még sok egyébre.

Mindkét csapat szerez gólt

Egy egyszerű fogadási típusról van szó, azt kell eltalálnunk, hogy a meccsen mindkét csapatnak sikerül-e a hálóba találnia vagy sem. Látszólag egyszerű fogadásról van szó, de mint minden fogadási típusnak, ennek is megvan a maga kockázata. Hiszen, ha egy jóval erősebb csapat játszik egy gyengébb ellen, abban szinte biztosak lehetünk, hogy ki fog nyerni, de akár véletlenül is adhat gólt az esélytelenebb csapat.

Ezek a legnépszerűbb, leggyakrabban használt fogadási típusok, de ezen felül a legjobb sportfogadási oldalakon még nagyszámú fogadási opció érhető el. Úgyhogy, ha fogadni szeretnél, válassz egy sportfogadási oldalt, regisztrálj és nézd át a fogadási lehetőségeket.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

cebdon.com - 2023 szeptember - LinkMarketing - 1

Barát vagy ellenség?

A sajtóban és a köznyelvben hosszú ideje folyik a vita a kender egészségügyi felhasználásáról.

https-egerallas.hu - 2023 szeptember - Cikk1

Fontos szempontok az álláskereséshez

Abban az esetben, ha szeretnénk már az első héten elkerülni a nehézségeket az új munkahelyünkön, akkor tanácsos már az álláskeresést is egy bizonyos szempontrendszer alapján véghez vinni.

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.

calderaspas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1.

Milyen előnyei vannak a hidromasszázsnak?

A hidromasszázsnak számos előnye van, amely hasznos az egészség szempontjából. Cikkünkben összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat, továbbá arra is kitérünk, hogy milyen jakuzzit érdemes választani a megfelelő élmény elérése érdekében.