Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma. A nedvszívó képességen kívül még számos egyéb tényező különbözteti meg őket.

Mielőtt tehát nekilátnál megvásárolni a következő csomag papírtörlőt az éttermed konyhájába a Hunpohár Webáruház papírtermék kínálatából, javasoljuk, hogy szánj egy percet ennek az útmutatónak az elolvasására.

Mit kell figyelembe venni a legjobb papírtörlő kiválasztásakor?

A papírtörlők általában egy tekercsben, illetve két-, négy-, hat- és 12 tekercses csomagokban vásárolhatóak meg. Általánosságban elmondható, hogy a nagyobb tekercsszámú csomagok gazdaságosabbak.

Lapok mérete és száma

A papírtörlő forgalmazásakor a márkák a tekercsek méreteire olyan kifejezéseket használnak, mint a „dupla tekercs”, „mega tekercs” és „családi tekercs”, de ezek a méretek nem feltétlenül azonosak a gyártók között. Az árak összehasonlításának legbiztosabb módja tehát, ha megnézed a tekercsenkénti lapok számát. Egy szabványos tekercs általában 100 lapot tartalmaz, és ezek 28 cm magasak és 14 centiméter szélesek.

Nedvszívó képesség

A legtöbb papírtörlőt áttetsző gyantaréteggel vonják be, ami erősebbé teszi a papírt, ha nedves lesz. Ezután pedig dombornyomással látják el, amelynek köszönhetően kis légzsebek keletkeznek, hogy még inkább elősegítsék a folyadék felszívódását.

Rétegek

A papírtörlők általában egy- vagy kétrétegű verzióban készülnek. Az utóbbiak jellemzően jóval erősebbek és nedvszívóbbak, mint az egyrétegű verziók, de általában drágábbak is.

Környezetbarát jellemzők

A papírtörlő egy olyan elemnek számít a konyhában, amelyet a legtöbben pazarlóan használunk. Azt pedig még nem is említettük, hogy az előállításuk során klórral fehérítik ki őket, ami még inkább növeli a termék ökológiai lábnyomát.

Ezért nagyon sok gyártó döntött úgy, hogy áttér a részben vagy száz százalékban újrahasznosított papírból készült termékek forgalmazására. Jellemzően azonban ezek a környezetbarát papírtörlők jóval gyengébb teljesítményt nyújtanak a normál opciókhoz hasonlítva.

Legideálisabb választás a Hunpohár Webáruház kínálatából

A fenti tényezők figyelembe vétele után elmondható, hogy a Hunpohár Webáruház kínálatában fellelhető papírtörlők közül a száz százalékban cellulózból készült Monoroll kéztörlő a legideálisabb választás egy étterem konyhájába.

Egyrészt azért, mert kétrétegű, így rendkívül tartós, és kiváló a nedvszívó képessége. Másrészt pedig amiatt, mert széleskörűen alkalmazható külső-belső letekercselésű adagolókban. Ráadásul egy tekercs ötszáz lapból áll, ami azért jó ideig kitart majd.

De nem tévedhetsz a Sindy Universal kétrétegű papírtörlővel sem, amely ugyan 1 tekercs, de 6 normál tekercset tesz ki.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.