Társat keresni sosem egyszerű, az online térben pedig még kevésbé az, hiszen az internet mögé bújva mindenki sokkal többet enged meg magának, mindenki sokkal lazábban kezeli a dolgokat, mint ahogy amúgy személyesen tenné.
Épp ezért nehezített terep az internetes társkeresés, ahol ha nem megfelelően vannak kitalálva a feltételek, akkor bizony sokszor eshetsz áldozatul a kapcsolatszédelgőknek – légy akár férfi, akár nő!

Válassz biztonságos terepet!

Ha te magad sem szórakozni vágysz, hanem végre megállapodnál, akkor egy komoly társkereső lesz a tökéletes megoldás számodra!

Itt ugyanis valóban csak azok regisztrálnak, akik igazán társra vágynak, és persze nem megengedett a csalás sem.

Épp ezért, bár a regisztrációs felület nem túl bonyolult, hiszen senki kedvét nem szeretnék elvenni, mégis kell, hogy a komoly szándékot megmutassa a jelentkező. Ezt hivatott megmutatni a nagy felbontású képek sora, ahol jól láthatóan szerepelnie kell a regisztrálónak, sőt igazolnia kell az e-mail-címét és a telefonszámát is.

Ez mind-mind fontos lépés, hiszen aki tilosban jár, aki csak időt tölteni járna ide, inkább más fotókkal és elérhetőségek nélkül szeretné mindezt megtenni.

Ügyelj az apró jelekre!

Sajnos azonban tökéletes szűrő nincsen, így neked is ébernek kell lenned. Ez azért nem lesz olyan nehéz, hiszen sok apró jel utalhat arra, hogy nem épp a legmegbízhatóbb emberrel ismerkedsz. Mutatunk ezek közül párat!
  • Csak az ő kezdeményezésére indul el interakció, hiába írsz neki, órákig nem válaszol.
  • Hirtelen érnek véget a chatek, és szinte kivétel nélkül mindig ő zárja le – a legtöbbször kurtán-furcsán.
  • Nem árul el konkrétumokat az életéről, inkább általánosságban beszél, ha kérdezel, akkor pedig terel.
  • Nem akar szintet lépni: sem a közösségi oldalakon nem kíván kontaktálni veled, sem a telefonszámát nem szeretné kiadni, a személyes találkozás meg aztán már végképp álom marad.
Ha ezek közül bármelyiket is tapasztaltad már egy chatpartnerrel, akkor mindenképpen gyulladjon ki a riasztó fény a fejedben, itt bizony érdemes lesz árgus szemekkel figyelni, és ha bebizonyosodik a feltételezésed, akkor azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot, egy percet se pazarolj rá az értékes idődből!

Semmiképp se vedd magadra!

Ha minden elővigyázatosság ellenére a chatpartnered ghostingol, azaz eltűnik, vagy épp hazugságon kapod, akkor azt semmiképpen se vedd magadra! Bárkivel és mindenkivel megesik, aki veszi a bátorságot és komoly társkeresésre adja a fejét.

Ez ugyanakkor nem rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, és bár nyilvánvalóan rossz érzéssel fog eltölteni, azért túl sok időt és érzelmet ne pazarolj az ilyen komolytalan alakokra!

Ha szerencséd van, a túl sok igényelt információ, a nagy felbontású kép elbátortalanítja, és a CUPYDO Társkereső helyett inkább olyan platformot választ magának, ahol szabadon garázdálkodhat!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.

Joyful aged woman looking at her beloved man

Hogyan éled majd meg a nyugdíjas éveket?

A nyugdíjas éveink során számos kihívással kell majd szembenéznünk. Idős korunkra már több lesz az egészségügyi problémánk, de nem szabad mindig csak a negatívumokra koncentrálni!

https-_www.geminiduo.hu_ - 2022 december - Cikk3

Stílusos kádtöltő csaptelepek

Lakásfelújítás vagy építés alkalmából talán nem a legfontosabb kérdések között szokott szerepelni a fürdőszoba kialakítása, pedig ez az a helyiség, ahol minden napunk kezdődik és végződik, ahol pihenhetünk és feltöltődhetünk és amely helyiség jelentősége messze túlmutat azon, miszerint csak a tisztálkodás helyszíne legyen.