Társat keresni sosem egyszerű, az online térben pedig még kevésbé az, hiszen az internet mögé bújva mindenki sokkal többet enged meg magának, mindenki sokkal lazábban kezeli a dolgokat, mint ahogy amúgy személyesen tenné.
Épp ezért nehezített terep az internetes társkeresés, ahol ha nem megfelelően vannak kitalálva a feltételek, akkor bizony sokszor eshetsz áldozatul a kapcsolatszédelgőknek – légy akár férfi, akár nő!

Válassz biztonságos terepet!

Ha te magad sem szórakozni vágysz, hanem végre megállapodnál, akkor egy komoly társkereső lesz a tökéletes megoldás számodra!

Itt ugyanis valóban csak azok regisztrálnak, akik igazán társra vágynak, és persze nem megengedett a csalás sem.

Épp ezért, bár a regisztrációs felület nem túl bonyolult, hiszen senki kedvét nem szeretnék elvenni, mégis kell, hogy a komoly szándékot megmutassa a jelentkező. Ezt hivatott megmutatni a nagy felbontású képek sora, ahol jól láthatóan szerepelnie kell a regisztrálónak, sőt igazolnia kell az e-mail-címét és a telefonszámát is.

Ez mind-mind fontos lépés, hiszen aki tilosban jár, aki csak időt tölteni járna ide, inkább más fotókkal és elérhetőségek nélkül szeretné mindezt megtenni.

Ügyelj az apró jelekre!

Sajnos azonban tökéletes szűrő nincsen, így neked is ébernek kell lenned. Ez azért nem lesz olyan nehéz, hiszen sok apró jel utalhat arra, hogy nem épp a legmegbízhatóbb emberrel ismerkedsz. Mutatunk ezek közül párat!
  • Csak az ő kezdeményezésére indul el interakció, hiába írsz neki, órákig nem válaszol.
  • Hirtelen érnek véget a chatek, és szinte kivétel nélkül mindig ő zárja le – a legtöbbször kurtán-furcsán.
  • Nem árul el konkrétumokat az életéről, inkább általánosságban beszél, ha kérdezel, akkor pedig terel.
  • Nem akar szintet lépni: sem a közösségi oldalakon nem kíván kontaktálni veled, sem a telefonszámát nem szeretné kiadni, a személyes találkozás meg aztán már végképp álom marad.
Ha ezek közül bármelyiket is tapasztaltad már egy chatpartnerrel, akkor mindenképpen gyulladjon ki a riasztó fény a fejedben, itt bizony érdemes lesz árgus szemekkel figyelni, és ha bebizonyosodik a feltételezésed, akkor azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot, egy percet se pazarolj rá az értékes idődből!

Semmiképp se vedd magadra!

Ha minden elővigyázatosság ellenére a chatpartnered ghostingol, azaz eltűnik, vagy épp hazugságon kapod, akkor azt semmiképpen se vedd magadra! Bárkivel és mindenkivel megesik, aki veszi a bátorságot és komoly társkeresésre adja a fejét.

Ez ugyanakkor nem rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, és bár nyilvánvalóan rossz érzéssel fog eltölteni, azért túl sok időt és érzelmet ne pazarolj az ilyen komolytalan alakokra!

Ha szerencséd van, a túl sok igényelt információ, a nagy felbontású kép elbátortalanítja, és a CUPYDO Társkereső helyett inkább olyan platformot választ magának, ahol szabadon garázdálkodhat!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.