A legtöbben szinte mindennapos problémaként éljük meg a szőrtelenítés nyűgét. A naponta végzett borotválás, vagy a fájdalmas gyantázás helyett alternatív megoldásokat keresünk. Az epilálás és a villanófényes szőrtelenítés nem mindenki számára nyújt megfelelő végeredményt.
A modern technológiai újítások a szőrtelenítés piacát is meghódították, hiszen a végleges lézeres szőrtelenítés már nem álom, hanem szinte bárki számára elérhető megoldás. Az alig érezhető, több lézertípus energiáját összpontosító eszköz használata után többé nem kell a szőrtelenítéssel foglalkoznunk.

Kíméletes és hatékony

Az Aesthetica Orvosi Központban csúcsminőségű lézertechnológiával eddig már több mint 650.000 végleges lézeres szőrtelenítést végeztek a szakorvosok. A beavatkozás nagyon népszerű a klinikán, hiszen a hozzájuk forduló páciensek valóban megszabadulhatnak a makacs szőrszálaktól. Nézzük, vajon miért előnyösebb a lézeres szőrtelenítés más eljárásokkal szemben!

Hagyományos eljárások

A borotvával történő szőrtelenítés hagyományos módon szabadít meg a fölösleges szőrszálaktól. Szinte naponta szükséges korrigálni az újra kinövő szálak miatt az egyes területeket, emellett a selymes, puha bőr sem elérhető hosszú ideig ezzel a módszerrel. Az életlen borotva még csúnya sebeket is ejthet a bőrünkön, így érdemes inkább más megoldást választani.

A gyantával történő szőrtelenítés bár jóval hatékonyabb és hosszabb távú eredményt nyújt, mint a borotválás, azonban fájdalmas eljárás, hiszen hasonlóan az epiláláshoz a szőrszálakat kitépi a helyéről. A kellemetlen beavatkozás még szőrtüszőgyulladással is járhat.

A költségeket tekintve sem éppen olcsóak a különböző szőrtelenítő eljárások, hiszen ha a napi borotválásra vagy a kozmetikus által végzett szőrtelenítő kezelések árára gondolunk, akkor bizony tetemes összeget kapunk eredményként. A végleges lézeres szőrtelenítést egyszer kell kifizetni, és többé nem lesz költségünk a szőrtelenítés miatt.

Lézerrel végzett szőrtelenítés

A nyolcalkalmas kezeléssorozat után garantáltan nem kell már a szőr eltávolításával foglalkozni. A szőrtelenítés terén szuperhatékony megoldásként több lézer erejét összpontosítják egy kezelésbe, így a kezelt felület szőrtelenné válik.

Az alkalmanként 20 percig tartó eljárás nem jár túlzott fájdalommal, mert a beépített vákuum blokkolóan hat az idegvégződésekre, és a szőrszálak közelebb kerülnek a lézerfejhez. Az eltérő hatékonyságú lézerfejek segítik elő, hogy a különböző mélységekben lévő szőrtüszők is elérhetőek legyenek.

A beavatkozás után bőrnyugtató, speciális oxigénes krémmel kenik be a kezelt felületet. A kissé kipirosodott bőr ennek hatására megnyugszik, de még két napig érdemes kerülni a forró víz használatát. Egy ideig tartózkodni kell a szolárium, szauna használatától, és napozni is csak pár nap múlva érdemes.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-_pcarena.hu_ - 2023 szeptember - Cikk12

Tippek nyomtató választásához

Egy nyomtató választásához bárkinek elkelhet a segítség, főleg, ha nincs is képben a típusokkal, a technológiával, és azt sem tudja, hol kellene belekezdenie.

cebdon.com - 2023 szeptember - LinkMarketing - 1

Barát vagy ellenség?

A sajtóban és a köznyelvben hosszú ideje folyik a vita a kender egészségügyi felhasználásáról.

https-egerallas.hu - 2023 szeptember - Cikk1

Fontos szempontok az álláskereséshez

Abban az esetben, ha szeretnénk már az első héten elkerülni a nehézségeket az új munkahelyünkön, akkor tanácsos már az álláskeresést is egy bizonyos szempontrendszer alapján véghez vinni.

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.