Sorra dönti a rekordokat az idei év nyári slágere

Egy ismeretlen rapper az idei év legnagyobb meglepetése, aki 2019 legnagyobb nyári slágerét szolgáltatta. Lil Nas X az Old Town Road slágerével sorra dönti meg a rekordokat.

Az Old Town Road sikere hónapok óta töretlen. Egy teljesen ismeretlen rapper, Lil Nas X a semmiből szállította az év legnagyobb slágerét. Hiába jött új dallal Justin Bieber vagy éppen Taylor Swift, az első helyet senkinek sem sikerült megszereznie, ott továbbra is az Old Town Road található, immáron 15 hete.

Taylor Swift irányt váltott az új, ME! videóklipjében!

Taylor Swift hamarosan megjelenő hetedik albumának első dala, a ME! nemcsak szenzációsra sikeredett, de Swift kisasszony néhány nyomot is elrejtett benne. Az Independent magazinnak adott interjújában az énekesnő elárulta, hogy ezek utalnak az album címére, de azt is hozzátette, hogy ha a titkolózás idegesíti a rajongókat, abbahagyja.

Ilyen hosszú ideig vezetni a listát óriási dolog, egészen konkrétan 1996-ban fordult elő utoljára, hogy egy ismeretlen előadó az első dalával ennyire uralni tudta az amerikai slágerlistát. Akkor ez a Macarena remixének sikerült, ami 14 héten keresztül őrizte az első helyét. Most ezt a rekordot döntötte meg Lil Nas X.

A bűvös szám a 16. Ennyi héten keresztül sikerült a Despacitónak, illetve Mariah Carey és a Boyz II Men közös dalának, a One Sweet Daynek megőriznie az elsőséget. Vagyis még két hét, és az Old Town Road ezt a rekordot is megdöntheti.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk