Lewis Haines egygyermekes apuka tavaly decemberben a 18 éves Lily Sullivannel egy szórakozóhelyen, majd megfojtotta egy közeli sikátorban, és a testét egy tóba dobta.

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték azt az apát, aki halálra fojtott egy tinédzsert, miután az nem volt hajlandó lefeküdni vele egy karácsonyi bulin, és minimum 23 év börtönbüntetést fog letölteni rács mögött, írja a DailyStar.

A 31 éves Lewis Haines korábban elismerte, hogy meggyilkolta Lily Sullivant, miután tavaly december 16-án találkozott vele egy wales-i szórakozóhelyen, de tagadta, hogy bármilyen szexuális eleme lett volna a halálos támadásnak. Egy bíró végül az ügyészség javára döntött, és szexuális indítékot talált Haines tettei mögött, és sokkal hosszabb büntetésre ítélte a gyilkost.

Az áldozat egy közös ismerősön keresztül ismerkedett meg az apukával egy szórakozóhelyen. A szemtanúk szerint a gyilkos italokat vásárolt a tinédzsernek, közel állt hozzá és flörtölt vele. Együtt távoztak a klubból, a szemtanúk pedig arról számoltak be, hogy a hajnali órákban a veszekedésük hangjait, majd egy női sikolyt hallottak.

A lány holttestét másnap találták meg egy közeli tóban, a vizsgálatok kimutatták, hogy megfojtották. Haines elszaladt a helyszínről, de rövidesen több embernek is bevallotta a gyilkosságot, és órákon belül letartóztatták.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet