Közel három évvel L.L. Junior kisfiának halála után sem derült még ki, hogy ki a felelős a tragédiáért.

L.L. Junior kisfia 2019. augusztusában halt meg, miután átszaladt az úton, és egy autó elgázolta. A gyerek az anyjával, Hopp Csillával és annak barátaival volt a baleset idején.

Az évekig tartó nyomozás során kimondták, a kisfiú édesanyja nem vonható felelősségre a tragédia miatt, azonban P.Carment, aki a kisfiú kezét fogta a baleset előtt, gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják. A nő nem vállalta bűnösségét, állítása szerint egyszer visszahúzta a kisfiút, aki majdnem kiszaladt az úttestre, de aztán anyjára bízta a gyermeket. Hopp Csilla ügyvédje szerint a két barátnő még mindig jó kapcsolatot ápol.

Barátként támogatja Carment, és ha tud neki segíteni, megteszi. Máig jó kapcsolatban maradtak, támogatják egymást. Ügyfelemet minden évforduló, ünnep megviseli, ezek az alkalmak feltépik a be nem gyógyult sebeket, s ez igaz a mostani helyzetre is.

Az elhunyt kisfiút dr. Borbély Zoltán közlekedési szakjogász képviseli, aki igazi sztárügyvédnek számít a szakmában, írja a 168. “Az úgynevezett megbízottként beosztottként a sérültek, jelen esetben a tragikusan elhunyt kisfiú érdekeinek képviselete a feladatom” – mondta az ügyvéd.

A nyomozás során anno azért tartották szükségesnek a kirendelésemet, mert a rendőrségnek komoly összeférhetetlensége volt a szülők között.

„Amikor az édesanya ellen megszüntették az eljárást, lehetőségem lett volna panasszal élni, de nem tettem meg, mivel tudom, hogy a szülő azonnal megbűnhődött, amikor meghalt a fia. Jelen eset lelkileg nehezebb, mint jogilag, az azonban nagyon jó hír, hogy egy igen tapasztalt és kiválóan felkészült bíró tárgyalja az ügyet.”

Nem könnyű megállapítani vagy állást foglalni, hogy kinek vagy kiknek és milyen mértékben volt felelősségük abban, hogy a tragédia bekövetkezett, ám az ügyészség állást foglalt a kérdésben, ugyanis csak egy ember ellen emelt vádat

– nyilatkozta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.