Mindenkinek van olyan az életében, egy történés, egy alkalom, egy esemény, amely váratlan és nagy elhatározásra készteti és olyan folyamatokat indít el az életében, amelyekre korábban nem is gondolt, hogy léteznek, vagy hogy várnak rá. Egy ilyen sorsdöntő esemény hatására van lehetőségünk eljutni Bélapátfalván egy luxuskategóriás szálláshelyre, amely mind a lakhelyet, mind pedig a környezetet tekintve feledhetetlen élmény lesz.

Minden évszakban tökéletes kikapcsolódás

A csodálatos vendégház megálmodói, amikor életükben először itt jártak egy családi kirándulás alkalmával, elképedtek, micsoda spirituális kisugárzással bír a hely, és szinte szó szerint ott ragadtak és megálmodták a WoodLand Luxury luxus vendégházat Bélapátfalva településén. Eredetileg Magyarország egy rejtett kincsét indultak el felfedezni, a magyar sziklaparadicsomot, közismertebb nevén a Bél-kő hegyet. De ami ott fogadta őket, az felülmúlta minden elképzelésüket.

A Bél-kő sziklacsoport vadregényes tájon kimagasló látványa leginkább egy festményhez hasonlítható. Nem kérdés, hogy a helynek spirituális vonzereje van. A változatos földrajzi és történelmi kincsek, valamint a települések fejlett turisztikai infrastruktúrája lehetővé teszi, hogy mind az aktív, mind a passzív kikapcsolódások szerelmesei megtalálják a hozzájuk illő elfoglaltságokat, akár télről, akár nyárról legyen szó.

Változatos sportolási lehetőségek

Bélapátfalva Heves megyében, Egertől északra, a Bükk hegység nyugati oldalán fekszik. Ez az a hely, ahol rábukkanhatsz a WoodLand Luxury házikójára, luxus színvonalú szálláshelyére. És ha már valaki megszáll ezen a helyen, akkor egyértelmű, hogy első útja a Bél-kő tanösvényre kell, hogy vezessen, de számos túraútvonal erre visz el, érdemes néhányat bebarangolni azoknak, akik szeretnek kirándulni, sétálni a természet zöldjében.

Természetesen a hegyi kerékpárosok is első látásra bele fognak szeretni a vidékbe, ugyanis a lankás lejtők, dombos vidékek nagyszerű kihívást tartogatnak kicsiknek, nagyoknak egyaránt, legyen valaki kezdő bringás vagy profi kerékpáros.

Bélapátfalva élen jár a fejlesztésekben, melynek köszönhetően nemrégiben megépült a Makovecz-stílusú tanuszodája, így az úszás kedvelőinek helyben megadatik a lehetőség, hogy éljenek ennek a hobbijuknak.

Szilvásvárad és a Szalajka-völgy

Aki Bélapátfalván száll meg, feltétlenül látogasson el a településtől mindössze 7 kilométerre található Szilvásváradra, amely azontúl, hogy számtalan látnivalóval rendelkezik, télen még síelni is lehet, a melegebb hónapokban pedig kipróbálni a közelében lévő bobpályát.

A Szalajka-völgyben kalandpark is található, de nem messze innen vár felfedezésre a méltán híres Istállóskői-barlang. A településen számos múzeum és kiállítás is megtekinthető, de messzebb utazva további nevezetességeket lehet feltérképezni, melyekről részletesebben a WoodLand Luxury vendégház oldalán is olvashatsz.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.mphshop.hu - 2024 június - Cikk1

Összhangban a hatékony működésért

A hidraulikus rendszerek hatékony működéséhez tökéletes harmónia és összhang szükséges. Akárcsak egy zenekar esetében, hiába játszik szinte mindenki tökéletesen a hangszerén, elég egyetlen hamisan zenélő tag, és az összhatás máris elmarad a kívánttól.

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.