Machine Gun Kelly másfél évvel a kapcsolatuk bejelentése után megkérte Megan Fox kezét, de a rajongók elég megosztottak a Stephen Webster ékszerésszel tervezett gyűrű miatt.

Kolumbiai smaragdból van

A rajongók azért fejezték ki aggodalmukat Megan Fox felé, mert Machine Gun Kelly olyan gyűrűt készíttetett neki, amely úgy van kialakítva, hogy felsértse a bőrét, ha megpróbálja levenni – közölte a Mirror.

Nem ez az első őrültség, amit a pár közösen csinált, hiszen bevallották, hogy egymás vérét itták a házasságuk ünneplésére, de sok embernél átlépték a határt az eljegyzési gyűrűvel.

Az Instagramon jelentették be eljegyzésüket, ahol Megan elmagyarázta, hogy a gyűrűt a zenész, valódi nevén Colson Baker tervezte, és mindkét kövüket tartalmazza. De ennél többről van szó. MGK beszélt Stephen Webster ékszerésszel, akivel közösen úgy alakították át a gyűrűt, hogy az intenzív kapcsolatukat tükrözze. Ugyanis a szerelem az fájdalom.

Csiszolatlan gyémánt

Az énekes elmondása alapján a köveket csiszolás nélkül, egyenesen a bányából tették bele a foglalatba és a gyűrű valójában két külön ékszerre válik szét, mivel mágnes köti össze. De ha Megan megpróbálja levenni, akkor fájdalmai lesznek.

A közösségi médiában a rajongók azonban aggodalmukat fejezték ki gondolatmenete miatt, és sokan azt mondták, hogy ez veszélyesen tiltott zóna.

“Őszintén aggódom Megan Fox miatt. Tudom, hogy ez a kapcsolat amúgy sem jó, de ez egy hatalmas tiltott zóna” – írta valaki. Egy másik így nyilatkozott: „Nem tudom, mi kell egy fiatal MGK- vagy Megan Fox-rajongónak, hogy ezt hallja, de a szerelemnek nem szabad fájnia. A párodnak semmiképpen sem szabad szándékosan bántania. Ha valamelyik fiú megpróbál olyan gyűrűt húzni az ujjadra, ami fáj ha a le akarod venni, akkor fuss.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet