A Redditen osztotta meg régóta őrzött titkát a férj: nem jött ki párja macskájával, úgyhogy úgy döntött, titokban kicseréli az állatot egy jobban neveltre.

Először csak viccelődött vele, aztán rájött, nem is rossz ötlet

A Mirror is írt a férfi döbbenetes történetéről, aki furcsa megoldást talált arra a problémájára, hogy nem jött ki jól barátnője macskájával. Amikor a jószág szétkarmolta a karját, azzal viccelődött, hogy kicseréli egy másikra, azután arra jutott, ez nem is olyan rossz ötlet.

Elmondása szerint a cica nagyon agresszív volt, mindenkire fújt, karmolt, és még az almot sem használta rendszeresen. Az akkor még csak barátnője azt bizonygatta, hogy meg tudja nevelni az állatot.

Hat éve titkolja, hogy kicserélte a macskáját

Hat évvel ezelőtt a nő elutazott, és a férfi feladata volt, hogy vigyázzon a macskára. A cica megint szétkarmolta a karját, így a férfi másnap elment egy helyi menhelyre, ahol talált egy ugyanolyan fekete macskát, aki ismerte az alom használatát, kicsit félősebb, de sokkal barátságosabb volt, és örökbefogadta. Azután hazament, megfogta az eredeti macskát, és leadta egy másik menhelynek.

A legrosszabb az egészben, hogy a férfi hat éve nem vallotta be feleségének, mit tett. Azóta összeházasodtak, még mindig megvan nekik a kicserélt cica, aki az eredeti nevére hallgat. A feleségnek fogalma sincs a történtekről, és gyakran dicsekedik, hogy milyen sokat fejlődött az állat a kezük alatt.

A poszt több, mint 6000 kommentet kapott, és a többség teljesen ledöbbent a férfi hazugságán.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet