Majka és Pápai Joci huszonévesen berúgva szétvertek egy autót, és csak később jöttek rá, hogy kié volt a jármű.

Majka és Pápai JociZsákbamacska című műsor sajtótájékoztatóján nosztalgiáztak arról, hogy mekkora butaságokat csináltak huszonéves korukban, írja168. Majka kijelentette, hogy ezeket a sztorikat nem szabad elmesélni nyilvánosan, de Pápai mégis belekezdett egybe. 

Hármas ugratóra mentünk, és éjjel, amikor annyira berúgtunk, hogy...

– kezdte, mire Majka gyorsan félbeszakította. “Most mondom, hogy nem lehet elmondani, te hülyegyerek!” De a felszólítás nem használt, Pápai folytatta a történetet. “De én elmondom ezt. Valamiért kúszni akartunk a fűben meg a levelek között. És egy ilyen dombról, hogy ki mer a legjobban nekifutni…” Erre már Majkát is elragadták az emlékek, és maga is folytatni kezdte.

Szétvertünk egy kocsit. Szétvertünk egy kocsit, ami sajnos az enyém volt...

– mesélte Majka, amit Pápai pontosított. “Nem -vertük, szétbuliztuk! Kijöttünk egy éjszakai szórakozóhelyről, rámásztunk a kocsira, harmincan táncoltunk. Majd leesett neki, hogy az az ő kocsija volt.”
„Csináltunk benne egy hárommilliós kárt. Behorpadt a teteje, az üveg megrepedt meg minden. Dzsipem volt akkoriban, és még akkor túl jól se álltam anyagilag, úgyhogy az kifejezetten fájt, hogy ki kellett fizetni utána. Jó este volt egyébként” – tette hozzá Majka.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet