Malia Obama idén negyedéves a Harvardon, és középiskolás korában már gyakornokoskodott egy sorozat stábjában.

Malia Obama nem most kóstol bele először a szórakoztatóiparba

Barack Obama volt amerikai elnök és Michelle Obama 22 éves lánya, Malia bekerült a szórakoztatóiparba: a Hollywood Reporter információja szerint felvették a Hive című új sorozat forgatókönyvírói csapatába, írja az Elle

Barack Obama Malia Hive
Michelle, Sasha, Barack és Malia Obama / Fotó: Barack Obama Instagram

Donald Glover (vagy Childish Gambino) projektje az Amazonon fog futni, és Janine Nabers, a Watchman és az A távolban című sorozat írójának ötletén alapul. A főszereplő állítólag Beyoncé karakteréhez hasonlít majd.

Kapcsolódó cikk

Glover, aki tavaly egy karanténlemezzel is jelentkezett, a hírek szerint többéves szerződést kötött az Amazonnal. Nyolcszámjegyű összegért cserébe a cég streaming platformjára készülő több produkció executive produceri feladatait vállalja magára. 

Malia Obama várhatóan a mostani tanév végén, 2021 májusában fejezi be a negyedik évfolyamot a Harvard Egyetemen. 2015-ben, mindössze 17 évesen már gyakornokoskodott az HBO Csajok című sorozatánál, tehát már nem kezdőként kerül be a showbizniszbe.

Barack Obama's Peak Dad Moments | Cosmopolitan

In honor of Father's Day on June 18th, check out Obama's most epic dad moments yet. SUBSCRIBE to Cosmopolitan: http://bit.ly/SUBSCRIBEtoCOSMOCosmopolitan Off...

Miután édesapjukkal elhagyták a Fehér Házat 2017-ben, Malia és húga, Sasha a nyilvánosság kizárásával befejezték a középiskolát és elkezdek egyetemre járni, és nem sokat lehetett tudni a mindennapjaikról, vagy hogy mivel szeretnének foglalkozni. Egy novemberi interjúban azonban Obama hosszú idő után beszélt a lányairól.

Obama mint büszke lányos apa

Sasha Malia szerint tökéletesen magabiztos, és tudja, hogy mit akar az élettől. Semmi sem rettentheti el, semmi sem befolyásolhatja, sem cím, sem tapasztalat, és ez mindig is így volt. Ha szerinte valami jó vagy rossz, akkor azt megmondja. Amikor olyan 4-6 éves lehetett, ha valamit elhatározott, akkor nem volt az az isten, hogy őt attól eltántorítsa. A könyvemben [Egy ígéret földje, Barack Obamba 2020 decemberében megjelent memoárkötete] is elmeséltem, hogyan próbáltuk rávenni, hogy kóstolja meg a kaviárt, amikor Oroszországban jártunk. Csak húzta az orrát, hogy nyálkás, és ő ezt nem fogja megenni, akkor sem, ha nem kap édességet. De mindig is ilyen volt” – mesélte a demokrata politikus.

Az Így lettem című önéletrajz után hamarosan jön a Michelle Obamáról szóló dokumentumfilm a Netflixen

„Ritka nagy tehetség, olyan személyiség, akinek intelligenciája és másokkal való együttérzése minden filmkockáján átüt. Ami a legfontosabb, hogy nagyon érti, mit jelent a közösség, a közösség ereje, és mindezt varázslatosan képes visszaadni a filmvásznon” – nyilatkozta Michelle Obama a rendezőről. Ilyen szavak után muszáj beírni a premier dátumát a naptárba!

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Idősebb lányáról úgy nyilatkozott, hogy nagyon lelkes.

Imádja, ha emberek között lehet, imádja az életet, szeret beszélgetni. Sosem unatkozik, ami nagyon menő tulajdonság, amivel sokra viheti még

– jelentette ki a büszke apa. 

Malia Obama így tulajdonképpen a szülei konkurenciájánál fog dolgozni, hiszen a házaspár a Netflixnek gyárt tartalmakat.  Emellett Michelle nagysikerű podcastcsatornát is vezet.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk