Az élet sokszor kihívásokkal teli, de szerencsére léteznek olyan innovatív megoldások, amelyek segítenek könnyebbé tenni a mindennapjainkat. Az egyik ilyen megoldás a Travel System, amely egyszerűvé varázsolja az utazásokat, amire kisbabával indulsz.

Amikor az eszközeink minket szolgálnak

A Mamilla bababoltban az egyedi szettek és babakocsi márkák szinte kivétel nélkül használhatóak Travel System rendszerként. Ez a megoldás nemcsak a praktikumot és a kényelmet szolgálja, hanem a biztonságot is garantálja.

Ahogy a filmekben a szülők, ezzel mi is szuperhősnek tűnhetünk. Hiszen a segítségével szinte hipersebességre kapcsolhatunk. Gond nélkül, szinte pillanatok alatt válthatunk a járművek között. És még a babát sem kell felébreszteni hozzá.

Mire van szükség pontosan?

Képzeld csak el, hogy lepattintod a babakocsiról a hordozót, és egy egyszerű mozdulattal már csatlakoztatod is az autóhoz. Így a kisbabád tökéletes biztonságban utazhat, és felesleges stressz nélkül kezdhetitek az utazást. Ez bizony mind a Travel System rendszernek köszönhető.

A Travel System lényege, hogy a babakocsi vázra egy autós babahordozót rögzítünk. Ez nagyon kényelmes és időspóroló megoldás. Nézzük csak, hogy ehhez mire lesz szükséged:

  • egy babakocsivázra,
  • egy autós hordozóra,
  • valamint egy adapterre.
Ez az édeshármas egyszerű és könnyen kezelhető csapatot alkot, lehetővé téve, hogy könnyedén váltsunk a babakocsi és az autónk hátsó ülése között.

A lényeg a részletekben rejlik

Ha nem ismered pontosan a rendszer hozzávalóit, akkor érdemes megismerned őket részletesebben is, mivel sokat segíthetnek a mindennapokban. Fontos viszont minden vásárlás előtt alaposan ellenőrizni, hogy az autósülés és a babakocsi kompatibilis-e egymással. Nehogy ne passzoljanak egymáshoz a kiegészítők. Ebben szaküzlet segítségét is kérheted.
  • A babakocsi váza
Az az alap, amire tulajdonképpen felszerelik az ülést és a kerekeket. Ezeket általában egy könnyű, de masszív anyagból gyártják. Ez minden babakocsi alapja, különböző ülés-variációkkal használható.
  • Az autós hordozó
Ehhez képest egy teljesen különálló eszköz, amit az utazások során használhatsz. Sok esetben ez nem is kerül ki innen, kivéve, ha olyat választasz, ami a babakocsihoz is használható. Kagyló alakjával a kisbabák kényelméhez és biztonságához járul hozzá. Fontos tudni, hogy ez a félig döntött pozíció az első hónapokban terhelést jelent a kicsi gerince számára. Ezért javasolt, hogy hosszabb utakat megszakítással tegyünk meg, vegyük ki a kicsit az ülésből. Léteznek azonban olyan típusok, amelyek fokozottan dönthetőek, aminek köszönhetően csökkenthető ez a terhelés és egészségesebb a baba gerince számára. Ezenkívül biztonsági övekkel is rendelkezik, így tökéletes védelmet nyújt a legkisebbeknek számára is.
  • Az adapter
Egy speciális kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy az autós hordozó csatlakoztatható legyen a vázra. Így alkalmas arra, hogy az autósülést stabilan rögzítse. Ezt mindig a babakocsi vázához szükséges vásárolni.
Amikor valakinek gyermekei születnek, minden pillanat különlegessé válik. Az élet persze tele van kihívásokkal, de a Travel System segítségével legalább az utazásokat egyszerűbbé tehetjük a család számára. És több idő jut arra, amire igazán szeretnénk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.