Majka nem hagyta magát, keményen visszaszólt Tóth Gabinak, aki fogta magát, és megint elhagyta a Sztárban Sztár leszek! stúdióját.
Tóth Gabi egyértelműen az egyik legmegosztóbb híresség Magyarországon, akiről sokan gyűlölettel beszélnek. Azok sincsenek kevesen, akik megkérdőjelezik a hitét, viccelt csinálnak belőle, és sok mindennek elhordják.
Ez az időszak sem arról szól, hogy mindenki imádja Gabit, mert a válása igencsak betette a kaput pár embernél, noha nemrég költöztek b e az új házukba, Sőt, a hírek szerint már új kapcsolata van Gabinak, ami rátett egy lapáttal.

Kapcsolódó cikk

Egyre többen szólalnak meg Gabit illetően, aki szerint azért is támadják, mert önmagát adja.
Ezzel is sokan vitatkoznak, és még messze nincs vége, miközben a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadában is összekapott Majkával.
A rapper és az énekesnő erős személyiségek, ami időről időre komoly feszültséget szül a forgatások alatt. Majka nem bírta tovább, amikor erőszakosnak nevezte őt Gabi, természetesen reakció sem maradhatott el.
„Ne legyél ennyire erőszakos…” – szólt oda Gabi Majkának a forgatás alatt. „Én erőszakos? Nálad erőszakosabb ember kevés van a bolygón.” Ez sem maradt szó nélkül, miközben Gabi annyira kiakadt, hogy kisétált a stúdióból. „Vitatkozzon veled a tö*öm most már, felcseszted az agyamat.” – szólt oda az énekesnő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet