Marketplace – miért hasznos, ha a számlázó rendelkezik vele?

Funkciók, pluginek, integrációk, összekötésekhez szükséges API-k… Ezek mind egy helyen megtalálhatóak, ha az online számlázó program rendelkezik Marketplace-szel, vagyis saját bevásárlóközponttal.
Ez a lehetőség segít abban, hogy egyszerűen és gyorsan összeválogathatóak legyenek a munkához szükséges kiegészítők. Egyetlen felületről menedzselhetőek az említett funkciók, így sok-sok munkaóra megspórolható a segítségével.

A lehető legjobban kihasználhatóak a rendszer által nyújtott előnyök

A Marketplace lehetővé teszi a számlázó funkcionalitásának személyre szabását, így a lehető legjobban kihasználhatóak a rendszer által nyújtott előnyök. Továbbá az újdonságok megtalálása is leegyszerűsödik a szűrők használatával.

Marketplace Szamlazo Billingo
Mindemellett a Marketplace segítségével gyorsan és könnyedén lehet informálódni a munkát segítő lehetőségekről. Ráadásul akár helyben összekapcsolhatóak a kiegészítők a számlázóval, és minden információ könnyedén megtalálható a kiegészítőkkel és a funkciókkal kapcsolatban.

A saját fejlesztések és a külső integrációk egy helyen megtalálhatóak

A Marketplace segítségével egy helyen, rövid idő alatt hozható ki a legtöbb az online számlázó programból. Ráadásul a saját fejlesztések és a külső integrációk egy helyen megtalálhatóak. Továbbá minden funkcióhoz saját aloldal tartozik, ahol minden fontos információ megtalálható.
Az említett aloldalak az előnyök és a működés ismertetésén túl, az összekötés menetéről is felvilágosítást adnak. Egyes funkcióknál az összekötési lehetőség is biztosított. Például bizonyos esetekben csupán az összekötéshez szükséges API kulcs beírása szükséges, vagy pedig egyszerűen elő lehet fizetni a kiválasztott kiegészítőre. A Billingo online számlázó minden csomagjában díjmentesen elérhető a Marketplace.

Az intelligens szűrők segítségével egyszerűen leválogathatóak az újdonságok

A Marketplace esetében az intelligens szűrők segítségével egyszerűen leválogathatóak az újdonságok, az ingyenes funkciók, az ajánlott funkciók, valamint a népszerű bővítmények.
Továbbá típus szerint is lehet szűrni, például szolgáltatások, pluginek, exportok és integrációk szerint. Ezzel a lehetőséggel rengeteg idő megspórolható.
Mindemellett kategóriák szerint is szűrhetőek az eredmények. Ilyen kategóriák többek között a webáruház kiegészítők, a logisztikát támogató összekötések, a nyilvántartó rendszerek, a könyvelő program integrációk, az útnyilvántartó rendszerek, a foglalórendszer integrációk és a pénzügyi folyamatokat támogató funkciók. Mindemellett népszerűség szerint is szűrhetőek az integrációk és a kiegészítők.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból