Funkciók, pluginek, integrációk, összekötésekhez szükséges API-k… Ezek mind egy helyen megtalálhatóak, ha az online számlázó program rendelkezik Marketplace-szel, vagyis saját bevásárlóközponttal.
Ez a lehetőség segít abban, hogy egyszerűen és gyorsan összeválogathatóak legyenek a munkához szükséges kiegészítők. Egyetlen felületről menedzselhetőek az említett funkciók, így sok-sok munkaóra megspórolható a segítségével.

A lehető legjobban kihasználhatóak a rendszer által nyújtott előnyök

A Marketplace lehetővé teszi a számlázó funkcionalitásának személyre szabását, így a lehető legjobban kihasználhatóak a rendszer által nyújtott előnyök. Továbbá az újdonságok megtalálása is leegyszerűsödik a szűrők használatával.

Marketplace Szamlazo Billingo
Mindemellett a Marketplace segítségével gyorsan és könnyedén lehet informálódni a munkát segítő lehetőségekről. Ráadásul akár helyben összekapcsolhatóak a kiegészítők a számlázóval, és minden információ könnyedén megtalálható a kiegészítőkkel és a funkciókkal kapcsolatban.

A saját fejlesztések és a külső integrációk egy helyen megtalálhatóak

A Marketplace segítségével egy helyen, rövid idő alatt hozható ki a legtöbb az online számlázó programból. Ráadásul a saját fejlesztések és a külső integrációk egy helyen megtalálhatóak. Továbbá minden funkcióhoz saját aloldal tartozik, ahol minden fontos információ megtalálható.
Az említett aloldalak az előnyök és a működés ismertetésén túl, az összekötés menetéről is felvilágosítást adnak. Egyes funkcióknál az összekötési lehetőség is biztosított. Például bizonyos esetekben csupán az összekötéshez szükséges API kulcs beírása szükséges, vagy pedig egyszerűen elő lehet fizetni a kiválasztott kiegészítőre. A Billingo online számlázó minden csomagjában díjmentesen elérhető a Marketplace.

Az intelligens szűrők segítségével egyszerűen leválogathatóak az újdonságok

A Marketplace esetében az intelligens szűrők segítségével egyszerűen leválogathatóak az újdonságok, az ingyenes funkciók, az ajánlott funkciók, valamint a népszerű bővítmények.
Továbbá típus szerint is lehet szűrni, például szolgáltatások, pluginek, exportok és integrációk szerint. Ezzel a lehetőséggel rengeteg idő megspórolható.
Mindemellett kategóriák szerint is szűrhetőek az eredmények. Ilyen kategóriák többek között a webáruház kiegészítők, a logisztikát támogató összekötések, a nyilvántartó rendszerek, a könyvelő program integrációk, az útnyilvántartó rendszerek, a foglalórendszer integrációk és a pénzügyi folyamatokat támogató funkciók. Mindemellett népszerűség szerint is szűrhetőek az integrációk és a kiegészítők.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

close-up-smile-woman-brush-teeth-great-health-dental-care-concept-isolated-white-background-asian1

Hogyan válasszunk fogkefét?

Manapság már számos fogkefe típus és márka áll rendelkezésünkre az üzeletek polcain, amelyek közül kiválasztani a megfelelőt nem lesz a legegyszerűbb feladat.

elefantszerszam.hu - 2023 november - LinkMarketing - 6

Vajon milyen feladatokhoz való a hőlégfúvó?

Ha rákattintottál erre a cikkre, alighanem te is gondolkodtál már azon, hogy miért lehet hasznos ez a szerszám, illetve valamilyen munkához éppen fontolgatod a gép megvásárlását, de nem jutsz dűlőre abban a kérdésben, hogy megéri-e neked megvenni, vagy akkor tennéd bölcsebben, ha kölcsönkérsz vagy bérelsz egyet.

httpsbogreguru.hu - 2023 november - Cikk3

Meglepetés egyedi bögrével

A bögrék nagyon hasznos eszköznek minősülnek. Egyértelmű funkciójuk italunk tárolása és elfogyasztásának megkönnyítése.

tacsis zsák1

A megfelelő hálózsákvastagság kiválasztása

A rutinos kismamák és anyukák tisztában vannak vele, hogy a hálózsák a babák és kisgyerekek számára afféle “must have” darab, vagyis elengedhetetlen, hogy legyen belőle otthon legalább egy-két darab.

markus-spiske_prexn5cqai-unsplash

Autónyitás kulcs nélkül

Ebben a cikkben felfedezzük a leggyakoribb autózár problémákat, és azt, hogyan lehet a leghatékonyabban és stresszmentesen megoldani a gondot.

bestmarkt.hu - 2023 november - LinkMarketing - 3

Fényfüzérek és dekorációs fények a hangulatos ünnepekre

Igaz, hogy lassan közelednek az ünnepek, de egy hangulatos dekorfénnyel nem csupán a karácsonyt, hanem magát a lakberendezést, a mindennapjainkat is fel tudjuk dobni, meg tudjuk újítani, mindig attól függően, hogy milyen színt szeretnénk behozni a lakásunkba és mely területeket szeretnénk bevilágítani.

https-__www.homelux.hu_ - 2023 november - Cikk3

Az elektromos fűtőtest előnyei

A tél beköszöntével ismét a fűtésre irányul a figyelmünk: mindenki próbálja a lehető leggazdaságosabban megoldani, hogy meleg legyen a lakásban.

https-__ohsports.hu_ - 2023 október - Cikk2

Sportfogadással kapcsolatos kilátások

Folyamatosan olyan szelvényfotókba futsz bele az interneten, amelyek azt bizonyítják, hogy pár száz forintból százezreket is lehet nyerni, vagy csodastratégiákkal bombáznak, amelyeknek a segítségével ugyan még senki nem nyert, de azért tutira működik?

httpsfilterabc.hu - 2023 október - Cikk1

Mi is az a motoros villaolaj?

A motorok szerelmesein kívül aligha sokan hallották ezt a három szót így egymás után. Nézzünk is utána pontosan hogyan is kell ezt az egészet elképzelni!