Funkciók, pluginek, integrációk, összekötésekhez szükséges API-k… Ezek mind egy helyen megtalálhatóak, ha az online számlázó program rendelkezik Marketplace-szel, vagyis saját bevásárlóközponttal.
Ez a lehetőség segít abban, hogy egyszerűen és gyorsan összeválogathatóak legyenek a munkához szükséges kiegészítők. Egyetlen felületről menedzselhetőek az említett funkciók, így sok-sok munkaóra megspórolható a segítségével.

A lehető legjobban kihasználhatóak a rendszer által nyújtott előnyök

A Marketplace lehetővé teszi a számlázó funkcionalitásának személyre szabását, így a lehető legjobban kihasználhatóak a rendszer által nyújtott előnyök. Továbbá az újdonságok megtalálása is leegyszerűsödik a szűrők használatával.

Marketplace Szamlazo Billingo
Mindemellett a Marketplace segítségével gyorsan és könnyedén lehet informálódni a munkát segítő lehetőségekről. Ráadásul akár helyben összekapcsolhatóak a kiegészítők a számlázóval, és minden információ könnyedén megtalálható a kiegészítőkkel és a funkciókkal kapcsolatban.

A saját fejlesztések és a külső integrációk egy helyen megtalálhatóak

A Marketplace segítségével egy helyen, rövid idő alatt hozható ki a legtöbb az online számlázó programból. Ráadásul a saját fejlesztések és a külső integrációk egy helyen megtalálhatóak. Továbbá minden funkcióhoz saját aloldal tartozik, ahol minden fontos információ megtalálható.
Az említett aloldalak az előnyök és a működés ismertetésén túl, az összekötés menetéről is felvilágosítást adnak. Egyes funkcióknál az összekötési lehetőség is biztosított. Például bizonyos esetekben csupán az összekötéshez szükséges API kulcs beírása szükséges, vagy pedig egyszerűen elő lehet fizetni a kiválasztott kiegészítőre. A Billingo online számlázó minden csomagjában díjmentesen elérhető a Marketplace.

Az intelligens szűrők segítségével egyszerűen leválogathatóak az újdonságok

A Marketplace esetében az intelligens szűrők segítségével egyszerűen leválogathatóak az újdonságok, az ingyenes funkciók, az ajánlott funkciók, valamint a népszerű bővítmények.
Továbbá típus szerint is lehet szűrni, például szolgáltatások, pluginek, exportok és integrációk szerint. Ezzel a lehetőséggel rengeteg idő megspórolható.
Mindemellett kategóriák szerint is szűrhetőek az eredmények. Ilyen kategóriák többek között a webáruház kiegészítők, a logisztikát támogató összekötések, a nyilvántartó rendszerek, a könyvelő program integrációk, az útnyilvántartó rendszerek, a foglalórendszer integrációk és a pénzügyi folyamatokat támogató funkciók. Mindemellett népszerűség szerint is szűrhetőek az integrációk és a kiegészítők.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!