Nézem Film Átigazol Martin Scorsese az Apple TV Plushoz a filmjeivel...

Átigazol Martin Scorsese az Apple TV Plushoz a filmjeivel és műsoraival

Promóció

Martin Scorsese filmeket és televíziós műsorokat fog készíteni az Apple streamingszolgáltatása számára – jelentette be kedden a vállalat, amely többéves szerződést írt alá az Oscar-díjas olasz-amerikai filmrendezővel.

Több éves szerződést írt alá Scorsese

Promóció
- Advertisement -

Az Apple készíti Martin Scorsese legújabb, Killers of the Flower Moon (Megfojtott virágok) című filmjét Leonardo DiCaprio és Robert De Niro főszereplésével. DiCaprio egyébként még áprilisban bejelentette, hogy szerepet ajánl azoknak, akik a koronavírus-járvány áldozatait segítik adományokkal. A thrillert a mozikban is bemutatják, majd az Apple TV Plus kínálatában lesz elérhető, írja a Deadline.

Martin Scorsese / Fotó: Philip Montgomery

A legendás, Oscar-díjas rendező most újabb, több évre és több produkcióra szóló szerződést kötött az Applellel. Ennek keretében saját, Sikelia Productions nevű cégén keresztül fogja legyártani a tartalmakat.

Nagy hajrába kezd az Apple TV Plus

Scorsese-t megelőzően mások mellett Oprah Winfrey, Ridley Scott, Alfonso Cuarón és Julia Louis-Dreyfus is csatlakozott az Apple TV Plus streamingszolgáltatás tartalomgyártóihoz. Tavaly egyébként a vállalat új szolgáltatásának hirdetésére is a legnagyobb sztárokat – Jennifer Anistontól kezdve egészen Steven Spielbergig – vonta be.

Martin Scorsese elárulta, majdnem forgatott egy Modigliani-filmet Al Pacino főszereplésével

Szűk hónap van még hátra Martin Scorsese három és fél órás, sztárparádét ígérő opuszának, Az ír magyarországi bemutatójáig. A film amerikai beharangozása ugyanakkor igencsak emlékezetesre sikeredett. Először is október elején Scorsese belerúgott a Marvel-filmekbe. Erre aztán Francis Ford Coppola, James Gunn, Pedro Almodóvar, Benedict Cumberbatch és még számos érintett is hangot adott pro vagy kontra véleményének, állandó témát szolgáltatva a médiának.

Scorsese már korábban is nyitott a streamingcégek felé: az Az ír című maffiaeposzát tavaly a Netflixnél forgatta, miután a film magas, több mint 160 millió dolláros (47 milliárd forint) költségei miatt a hagyományos stúdiók nem vállalták a munkát. A kritkánkban mi is méltattuk a filmet. A nívós Rotten Tomatoes kritikai oldal 100%-ot adott a filmre, amellyel így Scorsese élete legjobbjának tartják Az írt. Az egyik legrégebbi filmes testület, az NBR pedig a legjobb film kategóriában díjazta az alkotást.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3