Martin Scorsese The Irishman filmje a kritikák alapján élete legjobbja

Martin Scorsese The Irishman (Az ír) című, Netflixen debütáló filmje 100%-on áll a Rotten Tomatoes-on. Ez azt jelenti, hogy eddigi legjobb filmje a kritikusok szerint.

Netflix gyártásában 125 millió dolláros költségvetéssel készült, eredeti történeten alapuló filmet Frank Sheeran (Robert de Niro) szakszervezeti tisztviselő és állítólagos bérgyilkos, valamint Jimmy Hoffa, a fuvarosok szakszervezetének rejtélyesen eltűnt vezetője (Al Pacino) kapcsolatáról nagy várakozás övezi.

The Irishman Film Martin Scorsese Robert De Niro Al Pacino Joe Pesci
Martin Scorsese (B), Robert De Niro (K) És Al Pacino (J) A The Irishman Filmben / Fotó: Netflix

A The Irishman szeptember 27-én mutatkozott be a New York-i Filmfesztiválon, november 1-től vetítik az észak-amerikai mozikban, és csak november 27-től lehet megtekinteni a streamingszolgáltatónál.

The Irishman | Official Trailer | Netflix

Robert De Niro, Al Pacino and Joe Pesci star in Martin Scorsese’s THE IRISHMAN, an epic saga of organized crime in post-war America told through the eyes of …

A filmet azért is nagy várakozás övezi, mert fiatalító látványeffektusok segítségével De Niro és Pacino is évtizedekkel fiatalabbnak látszik majd egyes jelenetekben.  Tehát nem csupán sminkeléssel, hanem a VFX digitális technológiával tettek tökéletessé.

Robert De Nirót és Al Pacinót megfiatalították a felújított The Irishmanben

A Netflix gyártásában 125 millió dolláros költségvetéssel készült, eredeti történeten alapuló filmet Frank Sheeran ( Robert de Niro) szakszervezeti tisztviselő és állítólagos bérgyilkos valamint Jimmy Hoffa, a fuvarosok szakszervezetének rejtélyesen eltűnt vezetője ( Al Pacino) kapcsolatáról nagy várakozás övezi.

Az eredmény különösen Robert de Niro esetében látványos, akit több mint 30 évvel fiatalítottak meg.

Nemrégiben pedig Robert De Niro, Al Pacino és a rendező, Martin Scorsese közös interjút adott a brit The Guriadiannak.

Martin Scorsese: Ez a korszak már elmúlt – Robert De Niro, Al Pacino és a rendező közös interjút adott

Robert De Niro, Al Pacino és Martin Scorsese a Netflix által finanszírozott Az írben dolgoztak először együtt. Sőt, csatlakozott hozzájuk Joe Pesci és Harvey Keitel is. Al Pacino meg is jegyezte, hogy nagyon ideje volt már.

Martin Scorsese azt nyilatkozta, hogy nem tudott nagy stúdiókat megnyerni a 160 millió dollár költségvetésű filmjéhez, amelyben különleges számítógépes technikával fiatalítják meg a színészeket. A rendező hozzátette, hogy a Netflix nélkül nem tudták volna leforgatni ezt a mozit. Hozzátette, sajnálja, hogy a hagyományos filmstúdiók már nem akarják megcsinálni azokat a filmeket, amiket ő szeretne elkészíteni, az a korszak elmúlt.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból