Robert De Niro, Al Pacino és Martin Scorsese első közös tévés interjújukat adták a CBS Sunday Morningnak Az ír (The Irishman) című filmjük apropóján. Az interjú október 20-án kerül adásba – írja a CBS News

Robert De Niro, Al Pacino és Martin Scorsese a Netflix által finanszírozott Az írben dolgoztak először együtt. Sőt, csatlakozott hozzájuk Joe Pesci és Harvey Keitel is. Al Pacino meg is jegyezte, hogy nagyon ideje volt már.

Al Pacino Martin Scorsese Robert De Niro The Irishman
Al Pacino, Martin Scorsese, Robert De Niro Az Ír Című Filmben Dolgoztak Először Együtt / Fotó: Getty Images / Dave J. Hogan

Az ír Charles Brandt Hallom, szobafestő vagy (I Heard You Paint Houses) című, magyarul is megjelent regénye alapján készült maffiatörténet a bérgyilkos Frank „The Irishman” Sheeranről és az ellentmondásos szakszervezeti vezetőről, Jimmy Hoffáról.

Robert De Nirót és Al Pacinót megfiatalították a felújított The Irishmanben

A Netflix gyártásában 125 millió dolláros költségvetéssel készült, eredeti történeten alapuló filmet Frank Sheeran ( Robert de Niro) szakszervezeti tisztviselő és állítólagos bérgyilkos valamint Jimmy Hoffa, a fuvarosok szakszervezetének rejtélyesen eltűnt vezetője ( Al Pacino) kapcsolatáról nagy várakozás övezi.

Martin Scorsese azt nyilatkozta, hogy nem tudott nagy stúdiókat megnyerni a 160 millió dollár költségvetésű filmjéhez, amelyben különleges számítógépes technikával fiatalítják meg a színészeket. A rendező hozzátette, hogy a Netflix nélkül nem tudták volna leforgatni ezt a mozit. Hozzátette, sajnálja, hogy a hagyományos filmstúdiók már nem akarják megcsinálni azokat a filmeket, amiket ő szeretne elkészíteni, az a korszak elmúlt.

Martin Scorsese erős véleményt fogalmazott meg a szuperhős-filmek kapcsán

Martin Scorsese, a Taxisofőr, a Goodfellas filmek rendezője szerint ezen alkotások az ipar fontos részét képezik. De megjegyezte azt is, hogy képtelen volt megnézni őket, írta a The Guardian . Az interjúban úgy fogalmaz, hogy ” Marvel-filmek”, ám élünk a gyanúval, hogy a DC filmjeivel is ekképpen érez, csak az előbbinek nagyobb a brandje.

A mozirajongóknak De Nirót, Pacinót és Scorsesét egyazon projektben látni rendkívül izgalmas.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindig is tudtam, hogy különleges lesz, bármi is történjen – tudtam, hogy valamikor fogunk mi még együtt dolgozni, mindannyian. Egészen különleges munka volt és ezt már senki nem veszi el tőlünk. Ha még jó kritikákat is kap, annál jobb[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Robert De Niro. A rendező és a színészek szerint a film sem nem a Nagymenők, sem nem A keresztapa, hanem egy leszámolás, nehéz sorsok története. Al Pacino azt szeretné, ha a nézők úgy hagynák el a mozitermet, hogy megérezzenek egy múlékony, nehezen megfogalmazható érzést, ami csak hat az emberre, de nem tudja, mi is az. De Niro azt is hozzáfűzte, hogy a film az öregedésről szól, arról, ami velünk történik, realista módon.

THE IRISHMAN Trailer 2 (2019) Netflix

Official The Irishman Movie Trailer 2 2019 | Subscribe ➤ http://abo.yt/ki | Robert De Niro Movie Trailer | Release: 27 Nov 2019 | More https://KinoCheck.com/…

A film premierje a magyar mozikban 2019. november 22-én lesz, 27-én debütál a Netflixen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk