Nézem Film Martin Scorsese: Ez a korszak már elmúlt – Robert...

Martin Scorsese: Ez a korszak már elmúlt – Robert De Niro, Al Pacino és a rendező közös interjút adott

Promóció

Robert De Niro, Al Pacino és Martin Scorsese első közös tévés interjújukat adták a CBS Sunday Morningnak Az ír (The Irishman) című filmjük apropóján. Az interjú október 20-án kerül adásba – írja a CBS News

Promóció
- Advertisement -

Robert De Niro, Al Pacino és Martin Scorsese a Netflix által finanszírozott Az írben dolgoztak először együtt. Sőt, csatlakozott hozzájuk Joe Pesci és Harvey Keitel is. Al Pacino meg is jegyezte, hogy nagyon ideje volt már.

Al Pacino, Martin Scorsese, Robert de Niro Az ír című filmben dolgoztak először együtt / Fotó: Getty Images / Dave J. Hogan

Az ír Charles Brandt Hallom, szobafestő vagy (I Heard You Paint Houses) című, magyarul is megjelent regénye alapján készült maffiatörténet a bérgyilkos Frank „The Irishman” Sheeranről és az ellentmondásos szakszervezeti vezetőről, Jimmy Hoffáról.

Robert De Nirót és Al Pacinót megfiatalították a felújított The Irishmanben

A Netflix gyártásában 125 millió dolláros költségvetéssel készült, eredeti történeten alapuló filmet Frank Sheeran ( Robert de Niro) szakszervezeti tisztviselő és állítólagos bérgyilkos valamint Jimmy Hoffa, a fuvarosok szakszervezetének rejtélyesen eltűnt vezetője ( Al Pacino) kapcsolatáról nagy várakozás övezi.

Martin Scorsese azt nyilatkozta, hogy nem tudott nagy stúdiókat megnyerni a 160 millió dollár költségvetésű filmjéhez, amelyben különleges számítógépes technikával fiatalítják meg a színészeket. A rendező hozzátette, hogy a Netflix nélkül nem tudták volna leforgatni ezt a mozit. Hozzátette, sajnálja, hogy a hagyományos filmstúdiók már nem akarják megcsinálni azokat a filmeket, amiket ő szeretne elkészíteni, az a korszak elmúlt.

Martin Scorsese erős véleményt fogalmazott meg a szuperhős-filmek kapcsán

Martin Scorsese, a Taxisofőr, a Goodfellas filmek rendezője szerint ezen alkotások az ipar fontos részét képezik. De megjegyezte azt is, hogy képtelen volt megnézni őket, írta a The Guardian . Az interjúban úgy fogalmaz, hogy ” Marvel-filmek”, ám élünk a gyanúval, hogy a DC filmjeivel is ekképpen érez, csak az előbbinek nagyobb a brandje.

A mozirajongóknak De Nirót, Pacinót és Scorsesét egyazon projektben látni rendkívül izgalmas.

Mindig is tudtam, hogy különleges lesz, bármi is történjen – tudtam, hogy valamikor fogunk mi még együtt dolgozni, mindannyian. Egészen különleges munka volt és ezt már senki nem veszi el tőlünk. Ha még jó kritikákat is kap, annál jobb

– nyilatkozta Robert De Niro. A rendező és a színészek szerint a film sem nem a Nagymenők, sem nem A keresztapa, hanem egy leszámolás, nehéz sorsok története. Al Pacino azt szeretné, ha a nézők úgy hagynák el a mozitermet, hogy megérezzenek egy múlékony, nehezen megfogalmazható érzést, ami csak hat az emberre, de nem tudja, mi is az. De Niro azt is hozzáfűzte, hogy a film az öregedésről szól, arról, ami velünk történik, realista módon.

THE IRISHMAN Trailer 2 (2019) Netflix

Official The Irishman Movie Trailer 2 2019 | Subscribe ➤ http://abo.yt/ki | Robert De Niro Movie Trailer | Release: 27 Nov 2019 | More https://KinoCheck.com/film/g8u/the-irishman-2019 Robert De Niro, Al Pacino and Joe Pesci star in Martin Scorsese’s THE IRISHMAN, an epic saga of organized crime in post-war America told through the eyes of World War II veteran Frank Sheeran, a hustler and hitman who worked alongside some of the most notorious figures of the 20th Century.

A film premierje a magyar mozikban 2019. november 22-én lesz, 27-én debütál a Netflixen.

Promóció
ForrásCBS News
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3