A 17 éves Tierra Franklin meghalt, miután lelőtték egy chicagói McDonald's előtt. A gyanúsított Anthony Heredia állítólag azért ölte meg, mert megdobta vízzel az alkalmazottakat a behajtó ablakán.

Tierra Franklin vízzel dobta meg a McDonald’s alkalmazottait, mire a 19 éves Anthony Herendia válaszul többször rálőtt, írja a a DailyStar.

A hírek szerint Herediát egy barátja hívta a helyszínre egy vita során, de a rendőrök nem erősítették meg, ki volt a barátja, és mi indította el az állítólagos vízdobálást.

Herediát július 1-én, pénteken fogták el a rendőrök, miután a McDonald’s munkatársai felismerték, hogy a lövöldözés előtt a helyszínen tartózkodott.

A 19 éves elkövető július 3-án jelent meg a vádemelési tárgyaláson, ahol a Cook megyei ügyészek elsőfokú gyilkossággal és jogellenes fegyverhasználattal vádolták meg. Bocsánatot kért az áldozat családjától.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.